Închide meniul

Mihai Stoica, fermecat de un fotbalist de la rivala Rapid: „Poate juca orice!”

Alexandru Ivan Publicat: 14 august 2022, 8:27

Reclamă
Mihai Stoica, fermecat de un fotbalist de la rivala Rapid: „Poate juca orice!

Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica l-a lăudat pe Alex Ioniță, noul decar al rivalei Rapid după plecarea „perlei” Rareș Ilie. MM e cucerit de jocul fotbalistului lui Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la FCSB e de părere că Alexandru Ioniță e în cea mai bună formă a carieriei din punct de vedere fizic.

Mihai Stoica, fermecat de Alex Ioniță, de la rivala Rapid

„Ioniţă mi s-a părut în acest început de sezon cel mai bun jucător al Rapidului, mi se pare mai bun decât era la Astra când a fost vândut la CFR. Mi se pare în cea mai bună formă fizică a carierei. Ioniţă poate juca orice în spatele vârfului”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Alex Ioniță a marcat golul care a adus victoria pentru Rapid în deplasarea de la Universitatea Craiova, 1-0, din urmă cu două etape.

450.000 de euro valorează Alex Ioniță, conform transfermarkt.com. În apogeul său, mai exact în decembrie 2017, cota sa era de 1,5 milionane de euro.

Reclamă

Rapid, învinsă de Petrolul

Ioniță n-a reușit să o ajute pe Rapid să plece neînvinsă de la Ploiești. MM Stoica e dezamăgit de nivelul de joc arătat de cele două formații.

Niciodată nu vreau să scot în evidenţă ceva negativ, adică meciul acesta a fost subţire, dar atmosfera i-a dat altă dimensiune. Cred că are dreptate Săpunaru, nu au avut agresivitate, am văzut agresivitate… luaţi-l pe Ivanovski şi vedeţi de ce a câştigat Petrolul.

E puţin… nu poţi să ştii ce probleme sunt, ştiu doar că a jucat Sefer, care e sub vârstă, Papeau… Dar Papeau a jucat pe poziţia pe care au fost aduşi Vali Costache şi Alex Măţan, deci cred că şi-au triplat chiar anumite posturi„, a mai spus MM Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Săpunaru, în depresie după Petrolul – Rapid 1-0

Înfrângere nemeritată. S-au apărat 90 de minute. Dacă jucam 3 zile, se apărau 3 zile. Am pierdut pe o jumătate de ocazie. Toată echipa, staff-ul, suporterii sunt în spatele lui Horațiu Moldovan. Nu ne aducem aminte de câte ori ne-a salvat?

Nu ne-a surprins Petrolul! Ne-am surprins noi că nu am dat gol. Am încercat 90 de minute să atacăm, pe un teren impracticabil pentru Liga 1. Așa suntem noi în România, nu putem să aranjăm un teren de fotbal… Știam că atmosfera va fi frumoasă, e cel mai vechi derby din România„, a spus Cristi Săpunaru după Petrolul Ploieşti – Rapid 1-0.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-1. Lovitură de teatru la Paris: Mats Hummels a deschis scorul! 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și