Închide meniul

Mihai Stoica, fermecat de un jucător de la CFR Cluj: „Toată lumea întreba de el!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 august 2022, 21:33

Mihai Stoica, fermecat de un jucător de la CFR Cluj: „Toată lumea întreba de el!

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mihai Stoica a vorbit la superlativ despre Ovidiu Hoban, jucătorul rivalei CFR Cluj. Veteranul de 39 de ani l-a uimit pe managerul general de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Hoban a reușit două pase de gol în Chindia – CFR Cluj 0-2. MM Stoica crede că fotbalistul campioanei întinerește.

Mihai Stoica, fermecat de Ovidiu Hoban

„Peste 20 de ani, Hobam cu acelaşi fizic… Efectiv întinereşte. Nici n-are de-astea cu bărbi, cu din astea. Hoban e un caz de studiu. Efectiv întinereşte. Da, e bun, eu zic că e bun. Am fost în Israel şi toată lumea întreba de el, la ani de zile după ce plecase”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Ovidiu Hoban a disputat deja șase partide pentru CFR Cluj în acest sezon. El a ajuns în Gruia în 2017, de la Hapoel Beer Sheva. Alături de ardeleni a devenit de cinci ori campion al României.

Ovidiu Hoban, omul meciului pentru CFR Cluj

Ajuns la 39 de ani, Ovidiu Hoban a transmis că se simte excelent.

Reclamă

„Mă bucur că îmi spuneţi că am fost omul meciului. Am câştigat un meci greu, cu multe evenimente. E important că am câştigat. Încă mai pot. Eu mă antrenez zi de zi”, a declarat acesta.

Contractul lui Ovidiu Hoban cu CFR Cluj expiră în 2023.

CFR Cluj, victorie chinuită cu Chindia

Chindia – CFR Cluj s-a terminat 0-2. Ardelenii au obținut o victorie chinuită împotriva echipei lui Adrian Mihalcea. Dan Petrescu a fost eliminat. Campioana României a încheiat partida în 9 oameni.

Reclamă 4 / 0/3

Karlo Muhar a deschis scorul din pasa lui Ovidiu Hoban în minutul 27, după care Emmanuel Yeboah a marcat spectaculos în prelungirile primei reprize. Tot din centrarea lui Hoban, tânărul jucător a reuşit o ”foarfecă” de excepţie la care Cătălin Căbuz n-a avut nicio şansă.

În minutul 68, același Emmanuel Yeboah şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică. Acesta a comis un fault dur, iar spiritele s-au încins la Ploieşti. Şi Dan Petrescu a fost eliminat de Iulian Călin.

În minutul 79, a văzut cartonașul roșu și Gabriel Debeljuh, pentru că și-a lovit cu cotul un adversar într-un duel aerian.

CFR Cluj a ținut însă de rezultat până la finalul partidei. Echipa lui Dan Petrescu a bifat al treilea succes al sezonului în Liga 1 și a urcat pe prima poziție. Chindia rămâne pe locul 15.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și