Închide meniul

Mihai Stoica forțează debutul unui fotbalist de la FCSB la națională: „A redevenit un jucător de bază!”

Cosmin Cioboată Publicat: 7 decembrie 2022, 10:10

Mihai Stoica forțează debutul unui fotbalist de la FCSB la națională: „A redevenit un jucător de bază!

Adrian Șut nu are nicio selecție la naționala României

Adrian Șut nu are nicio selecție la naționala României / Profimedia

  • Mihai Stoica forțează debutul unui jucător de la FCSB la națională
  • Anunțul făcut de managerul general al vicecampioanei

Mihai Stoica forțează debutul unui fotbalist de la FCSB la națională. Managerul general al vicecampioanei este de părere că Adrian Șut (23 de ani) poate fi o soluție pentru prima reprezentativă a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șut a trecut peste accidentarea care l-a ținut departe de gazon două luni de zile, iar acum se află într-o formă excelentă.

Mihai Stoica forțează debutul unui fotbalist de la FCSB la națională!

Adrian Șut a marcat o „dublă” în ultima etapă din Liga 1, când FCSB a „desființat” ultima clasată CS Mioveni, cu 5-1.

Reclamă

Mihai Stoica a lăudat la scenă deschisă prestațiile lui Șut din ultima vreme și l-a propus la națională.

Cotat la 900.000 de euro de transfermarkt.com, Adrian Șut n-are nicio selecție la naționala mare și nici la selecționatele de tineret.

Reclamă

„Ce aș extrage din acest meci (n.r. – cu CS Mioveni) este o chestie interesantă: în tur, la Mioveni, Șut s-a accidentat destul de grav, și-a dat un semi-autogol și am făcut 1-1. Acum, Șut a marcat două goluri. A redevenit un jucător de bază de câteva etape.

În viața unui jucător, sunt și momente neplăcute. Dacă știi să treci de ele și ai valoare, se poate orice. Acum, Șut poate fi o variantă pentru națională. Iar atunci, după ce se accidentase destul de grav, nu se mai uita nimeni la el!”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Adrian Șut a adunat 15 apariții în tricoul FCSB-ului în actualul sezon. Mijlocașul defensiv, în vârstă de 23 de ani, și-a trecut în cont două goluri și un assist.

Reclamă 4 / 0/3

Șut a fost transferat de FCSB de la Academica Clinceni, în 2019.

Presa din Turcia anunţă că Adrian Şut va rămâne la FCSB

Adrian Şut va rămâne la FCSB, după ce negocierile purtate de Gigi Becali cu turcii de la Trabzonspor au picat. Clubul din Superlig nu s-a arătat dispus să plătească suma de transfer cerută de patronul roş-albaştrilor, în schimbul mijlocaşului.

Conform presei din Turcia, negocierile purtate de FCSB şi Trabzonspor s-au încheiat în momentul în care Gigi Becali a cerut suma de 3 milioane de euro în schimbul mijlocaşului de 23 de ani.

Turcii erau dispuşi să achite doar două milioane de euro, însă patronul roş-albaştrilor nu s-a arătat dispus să lase din preţul stabilit iniţial.

Sumele vehiculate în legătură cu transferul lui Adrian Şut au fost confirmate chiar de Gigi Becali, care a declarat, în exclusivitate pentru Antena Sport în urmă cu o săptămână, că mutarea mijlocaşului este departe de a se concretiza.

„Nu ne-am înţeles. Ei au venit cu o ofertă de două milioane de euro. Eu fără trei milioane nu îl dau. Le-am spus că cel care l-a urmărit pe Şut e cel mai mare specialist. El îşi face treaba, ţac-pac, ţac-pac, o ia, o dă, cum îmi place mie”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”