Închide meniul

Mihai Stoica are încredere că FCSB bate CFR Cluj, dar se teme de altă echipă: „Mă frământă meciul ăsta!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 decembrie 2022, 9:40

Mihai Stoica are încredere că FCSB bate CFR Cluj, dar se teme de altă echipă: „Mă frământă meciul ăsta!

Mihai Stoica, anunţ despre Leo Strizu

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica are încredere că FCSB va câștiga derby-ul cu CFR Cluj, dar se teme de Chindia Târgoviște. Managerul general al roș-albaștrilor a mărturisit că meciul cu echipa lui Toni Petrea îi dă mari emoții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB și Chindia se vor duela în următoarea etapă din Liga 1, pe 11 decembrie.

Mihai Stoica are încredere că FCSB bate CFR Cluj, dar se teme de altă echipă

Chindia a avut o serie excelentă în campionat, cu Toni Petrea pe bancă. Formația din Târgoviște a avut 8 meciuri la rând fără înfrângere, până în runda precedentă când a fost învinsă de CFR Cluj, scor 0-2, în Gruia.

Mihai Stoica a spus că este concentrat 100% pe următoarele meciuri ale FCSB-ului, iar din acest motiv nu se gândește la zvonurile despre transferul lui Malcom Edjouma.

„Nu am vorbit cu Edjouma, pentru că noi avem meciuri. Nu pot să vorbesc cu Edjouma de un eventual transfer acum, când noi mai avem meciuri atât de importante şi dificile.

Reclamă

Nu ăsta cu Mioveni, pe mine frământă, vă spun de pe acum, meciul cu Târgovişte. Meci greu. Am încredere că îi batem pe CFR, ce să fac? Nu am niciun argument poate.

Dar eu am încredere că îi batem pe CFR. Doar că mi-e frică de meciul cu Târgovişte”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

FCSB și CFR Cluj se vor întâlni pe 15 decembrie, în restanța din etapa a 9-a.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a primit mână liberă la FCSB, de la Gigi Becali

Mihai Stoica a primit mână liberă de la Gigi Becali, în ceea ce privește academia celor de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor vrea să reducă la jumătate cheltuielile acestui sector, iar MM poate lua toate deciziile.

”I-am spus lui Vasi Geambazi să facă curțenie la academie. Vreau să nu mă mai coste 120.000 de euro, vreau să mă coste 60.000. I-am spus să facă curățenie, dar nepoții mei nu ascultă, fac ce vor.

Așa că am spus că de selecție se ocupă MM! «Fă selecție și dă jumătate din ei afară! Jumătate din antrenori, jumătate din personal!». Pentru ce să bag atâția bani? Că nu scot nimic. Sunt doar câțiva care au ieșit de acolo, Pantea, Chirițoiu, Ciuciulete și încă unul.

Am zis eu că fac echipă de Divizia B, dar o să o desființăm și pe aia, am băgat și pe acolo vreo 300.000”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali i-a dat răspunsul lui Florinel Coman

Răspunsul lui Gigi Becali pentru Florinel Coman nu a întârziat. ”Mbappe” a recunoscut că e tentat să plece de la FCSB pentru a juca mai mult. Coman a marcat un gol în duelul cu Mioveni (5-1). A fost doar a doua reușită în Liga 1 pentru jucătorul cotat la 3 milioane de euro.

”Noi nu angajăm jucători ca să joace mai mult. Punem jucători ca să joace fotbal?! Nu avem în contract să joace mai mult. Ce suntem? Societate de binefacere să joace mai mult? Facem binefacere să joace Coman mai mult?

Avem nevoie şi de rezerve. Nu s-au apucat toţi de fotbal ca să joace? Joacă, unii sunt rezerve. El e o rezervă. Florinel, dacă vrea să joace mai mult, trebuie doar să se antreneze. El are talent”, a spus Becali, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și