Închide meniul

Mihai Stoica i-a dat replica lui Dan Petrescu: „Să își amintească victoria Unirii Urziceni cu Rangers!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 octombrie 2022, 10:41

Mihai Stoica i-a dat replica lui Dan Petrescu: „Să își amintească victoria Unirii Urziceni cu Rangers!

Mihai Stoica, ironii după accidentarea lui David Popovici

Mihai Stoica, pe gazonul Arenei Naţionale / Profimedia

Mihai Stoica i-a dat replica lui Dan Petrescu. Antrenorul campioanei CFR Cluj s-a plâns de faptul că eşecul FCSB-ului cu Silkeborg, scor 0-5, a fost mult prea mediatizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general al roş-albaştrilor i-a amintit „Bursucului” de perioada în care cei doi colaborau la Unirea Urziceni. Atunci, „lupii din Bărăgan” o învingeau pe Rangers, scor 4-1, dar atenţia era îndreptată către Steaua şi Dinamo.

Mihai Stoica i-a dat replica lui Dan Petrescu

„Mie mi-ar fi convenit să nu se vorbească despre cei care au luat cinci. Îi amintesc pe ce pagină era victoria Unirii Urziceni cu Rangers, iar pe prima pagină era ceva despre Steaua și pe pagina a doua ceva despre Dinamo.

Noi eram atunci pe a patra pagină, la subsol”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Dan Petrescu, ironie maximă la adresa FCSB

Dan Petrescu a avut o ironie maximă la adresa FCSB. CFR Cluj a câştigat duelul cu Slavia Praga din UEFA Conference League, scor 0-1, dar „Bursucul” nu înţelege de ce atenţia este îndreptată către rivalii din Capitală, care au fost umiliţi de Silkeborg, 0-5.

Reclamă

„Bursucul” a lăudat-o pe CFR Cluj, care a obţinut primul succes în grupele Conference League. Ardelenii au ajuns la patru puncte şi au şanse mari de calificare în primăvara europeană.

„Problema e că se vorbeşte prea mult şi nu se face. Ar trebui să muncim mai mulţi, asta o zic mereu. Eu sunt de dimineaţă până seara la fotbal… de 20 de ani ca antrenor şi 20 de ani ca jucător. Toţi vorbim, dar hai să şi muncim puţin, că eu asta fac, muncesc. V-am zis că România este, în momentul de faţă, pe tobogan. Asta este realitate şi noi tot ne gândim ce a fost înainte. S-a dus!

Realitatea asta este, urna a patra sau a treia, liga C, liga D. La fotbal, dacă CFR nu era în ultimii cinci ani, ce se întâmpla? Spuneţi-mi şi mie, nu era nimic. Noroc cu CFR Cluj, care a făcut ceva în Europa. Singura echipă din România care a făcut ceva este CFR Cluj, dar asta nu convine, din păcate. În loc să fim fericiţi că CFR Cluj face rezultate, ne gândim la alţii care pierd cu 5-0.

Reclamă 4 / 0/3

Nu trebuie să ne bucurăm că cădem cu nimeni. Nici un meci nu este uşor… cu nimeni! Dacă îmi spui acum că România joacă cu San Marino, nu e uşor. Nu va fi niciun meci uşor, indiferent cu cine joacă România sau echipele româneşti. Nu mai există niciun meci uşor. Acum 20 de ani mai erau, dar acum nu mai sunt meciuri uşoare. În concepţia voastră, a specialiştilor, da, sunt meciuri uşoare. În concepţia mea, care sunt antrenor, eu nu văd meci uşor nici cu San Marino, nici cu Franţa”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și