Închide meniul

Mihai Stoica, atac la adresa arbitrajului după U Cluj – FCSB 0-0: „De ce găsesc explicații? Trebuiau să rămână în 10”

Alex Ioniță Publicat: 20 februarie 2024, 17:22

Reclamă
Mihai Stoica, atac la adresa arbitrajului după U Cluj – FCSB 0-0: De ce găsesc explicații? Trebuiau să rămână în 10”

Discursul lui Mihai Stoica, după umilinţa din derby

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a lansat un atac la adresa arbitrajului după U Cluj – FCSB 0-0. Managerul general al formației patronate de Gigi Becali a vorbit despre modul în care partida din Ardeal a fost gestionată de brigada de arbitri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul de la Cluj a fost arbitrat, de la centru, de Ovidiu Hațegan. Mihai Stoica s-a revoltat după meci, din cauza faptului că arbitrul nu a acordat un cartonaș roșu, în prima repriză a partidei care a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica, atac la adresa arbitrajului după U Cluj – FCSB 0-0

După meci, „MM” a făcut o postare pe rețelele de socializare, în care a menționat faptul că Roger ar fi trebuit eliminat în minutul 20 al duelului, după un fault la Octavian Popescu. De asemenea, Mihai Stoica a spus că echipa pe care o reprezintă s-a impus în duelul cu Craiova, cu scorul de 3-0, atunci când nu au existat erori de arbitraj.

„De ce oamenii care pretind că susțin această echipă și sunt activi pe FB (n.r. Facebook) găsesc explicații la acest 0-0.

Că nu e Compagno, că lotul e subțire, că a plecat Djokovic, dar nu realizează că U Cluj trebuia să rămână în 10 din minutul 20 și că Roger îi dă peste picior lui Octavian. Fără erori de arbitraj, am bătut 3-0 la Craiova. Fără Compagno și Djokovic”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Reclamă

Rezultatul de egalitate de la meciul din Ardeal a venit ca o veste excelentă pentru Rapid. Giuleștenii se află acum la 7 puncte de lider, cu 4 etape înainte de finalul seonului regular.

Gigi Becali, prima reacţie după U Cluj – FCSB 0-0

Gigi Becali a avut o primă reacţie după U Cluj – FCSB 0-0. Patronul de la FCSB a spus că este mulţumit de prestaţia echipei sale, având în vedere problemele medicale de la echipă.

Gigi Becali a spus că 5 titulari au jucat răciţi în partida de la Cluj. Mai mult, Becali a spus că Florinel Coman a luat antibiotic timp de 5 zile.

Reclamă 4 / 0/3

„Deşi am avut 5 jucători bolvani, vreo 5 absenţi, am dominat jocul tot meciul. Eu sunt mulţumit. Eu sunt mulţumit de 7 puncte, nu de 8. Nu am zis că nu am nicio emoţie când sunt în faţă. Azi erau 5 jucători răciţi pe teren.

A fost şi Coman, Olaru, a fost şi Tavi răcit. Şi Şut a fost răcit. Jumătate de echipă. Coman abia a intrat, nu şi-a revenit. Coman a luat 5 zile antibiotic. Băluţă nu a putut deloc. În aceste condiţii trebuie să vedem jocul nostru cu U Cluj şi jocul altor echipe”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și