Închide meniul

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Alexandru Băluţă, după ce mijlocaşul a fost înjurat de fanii olteni: „Nu-mi venea să cred!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 septembrie 2023, 21:28

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Alexandru Băluţă, după ce mijlocaşul a fost înjurat de fanii olteni: „Nu-mi venea să cred!

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Alexandru Băluţă, după ce mijlocaşul a fost înjurat de suporterii olteni

Mihai Stoica, după un meci pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Alexandru Băluţă, după ce mijlocaşul de la FCSB a fost înjurat de fanii olteni. După ce a pasat decisiv la unul dintre golurile roş-albaştrilor, Băluţă a fost aspru criticat de fanii Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica s-a declarat surprins de acest fapt, deoarece susţine că Alexandru Băluţă este „200% oltean”. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că mijlocaşul a fost înjurat de nedrept de către fanii Universităţii Craiova.

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Alexandru Băluţă, după ce mijlocaşul a fost înjurat de fanii olteni

Mihai Stoica a dezvăluit că în ciuda faptului că simpatizează cu Universitatea Craiova, Alexandru Băluţă a ajuns la FCSB deoarece echipa roş-albastră l-a dorit mai mult.

Fanii olteni nu l-au uitat însă pe Băluţă, şi l-au criticat la derby-ul cu FCSB, din ultima etapă. MM a declarat că a rămas surprins de atitudinea suporterilor Universităţii Craiova, subliniind faptul că Băluţă este oltean.

„Un alt jucător pentru care m-am bucurat foarte mult e Alexandru Băluță. El e 200% oltean, e olteanul perfect, ăla care împarte lumea în olteni și restul lumii. Se știe foarte bine de ce a venit la noi, pentru că noi ni l-am dorit cu adevărat. Nu putea să refuze un club care l-a dorit cu adevărat și să margă undeva unde nu a fost dorit cum a fost la noi, ca să nu folosesc alte cuvinte. Ei au spus niște cifre și nu erau… eu m-am bucurat că a avut și o contribuție decisivă la golul doi, care a fost foarte important.

Reclamă

La Băluță nu-mi venea să cred că poate fi înjurat de suporterii olteni. Mi se părea o nedreptate mult prea mare pentru el. Să-l înjuri pe Băluță și să te adresezi la el la modul ‘Băluță, țărane’ și mai departe nu se poate reproduce… păi, e al vostru! Eram mâhnit. Ăsta e un oltean disperat și ăștia îl fac zob. Când auzeam asta cu Băluță, țărane, s-a făcut 2-0. Uite, karma”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica, impresionat de un jucător după FCSB – Universitatea Craiova 3-0

Mihai Stoica a fost impresionat de un jucător după FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Oficialul roş-albaştrilor a susţinut, după meci, că Darius Olaru a avut o prestaţie de nota 10.

Darius Olaru a reuşit o „dublă” în FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Căpitanul roş-albaştrilor a marcat în minutele 13 şi 45.

Reclamă 4 / 0/3

„Un 27 de nota 10. Ca tot ce s-a întâmplat aseară”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Echipa antrenată de Elias Charalambous a deschis scorul rapid, prin Olaru, iar în minutul 21 FCSB îşi majora avantajul, după reuşita lui Risto Radunovic.

21.304 spectatori au asistat pe Ghencea la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova 3-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și