Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de un jucător după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „De nota 10”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 septembrie 2023, 13:40

Reclamă
Mihai Stoica, impresionat de un jucător după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „De nota 10

Mihai Stoica, impresionat de un jucător după FCSB - Universitatea Craiova 3-0

Mihai Stoica, la un meci / Profimedia Images

Mihai Stoica, impresionat de un jucător după FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Oficialul roş-albaştrilor a susţinut, după meci, că Darius Olaru a avut o prestaţie de nota 10.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a reuşit o „dublă” în FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Căpitanul roş-albaştrilor a marcat în minutele 13 şi 45.

Mihai Stoica, impresionat de un jucător după FCSB – Universitatea Craiova 3-0

„Un 27 de nota 10. Ca tot ce s-a întâmplat aseară”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Echipa antrenată de Elias Charalambous a deschis scorul rapid, prin Olaru, iar în minutul 21 FCSB îşi majora avantajul, după reuşita lui Risto Radunovic.

Reclamă

21.304 spectatori au asistat pe Ghencea la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova 3-0.

Jucătorul remarcat de Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „A fost extraordinar”

Jucătorul remarcat de Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 3-0 a fost nimeni altul decât Siyabonga Ngezana (26 de ani), care a fost pentru prima oară titular la roş-albaştri într-un meci oficial.

Ngezana i-a plăcut foarte mult lui Gigi Becali, dar latifundiarul din Pipera a subliniat că Universitatea Craiova nu i-a pus prea mari probleme în apărare FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Ngezana mi s-a părut extraordinar, deși Craiova a fost o echipă prea slabă. Eu credeam că ne batem cu ei la titlu. Eu mi-am dat seama după, i-am văzut cu Iașiul, puteau avea probleme, cu Farul, iar.

Erau conduși cu 2-0 și ei nu făceau pressing deloc”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Siyabonga Ngezana a avut o evoluţie foarte bună cu Universitatea Craiova şi a fost la un pas să şi înscrie. În debutul reprizei secunde el a avut o bară transversală, după ce a reluat cu capul spre poartă.

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „Aşa făceam şi cu Borcea!”

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru, după ce FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 3-0. Patronul roş-albaştrilor a declarat că l-a ironizat pe acţionarul din Bănie, ca urmare a rezultatului derby-ului din Ghencea.

FCSB a obţinut o victorie categorică în duelul cu Universitatea Craiova, scor 3-0. Darius Olaru, cu o dublă, şi Risto Radunovic, i-au adus toate cele trei puncte echipei lui Elias Charalambous.

Gigi Becali a dezvăluit că a fost sunat de Mihai Rotaru, după o victorie obţinută de Universitatea Craiova cu FCSB. Astfel, după derby-ul din această rundă, câştgat de roş-albaştrii cu 3-0, patronul vicecampioanei i-a întors „favorul” acţionarului din Bănie, şi l-a sunat pentru a-l ironiza.

Becali a amintit de dialogurile pe care le avea şi cu Cristi Borcea, după derby-urile dintre Dinamo şi FCSB, din urmă cu mai mulţi ani.

Reclamă

„I-am zis lui Rotaru că i-am dat ruşinică”

Pe de altă parte, Becali s-a declarat surprins de prestaţia foarte modestă a Universităţii Craiova. Acesta a declarat că îi considera pe olteni adversari în lupta la titlu, însă după derby-ul din Ghencea, s-a răzgândit.

„Rotaru m-a sunat când ne-au bătut ei în trecut, cu 1-0. Mi-a zis „Ti-am dat-o!” Şi eu l-am sunat acum şi i-am zis la fel. I-am zis că i-am dat şi ruşinică. La fel îi ziceam şi lui Borcea, miau, miau, miau.

Am jucat cu o echipă prea slabă. Credeam că ne batem cu ei la titlu. I-am văzut cu Iaşiul, aveau probleme, cu Farul la fel. O echipă e condusă cu 1-0, 2-0, şi ea nu face pressing deloc”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și