Închide meniul

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Octavian Popescu, după atacul lui Gigi Becali: „Singurul patron care îşi critică jucătorii!”

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2023, 22:09

Reclamă
Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Octavian Popescu, după atacul lui Gigi Becali: „Singurul patron care îşi critică jucătorii!

Mihai Stoica, mesaj clar despre Octavian Popescu

Octavian Popescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Octavian Popescu, după atacul lui Gigi Becali. Managerul general de la FCSB a declarat că latifundiarul din Pipera este singurul patron din Liga 1 care îşi critică dur proprii jucători, după ce echipa nu învinge într-un meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a criticat în termeni duri pe Octavian Popescu, după FCSB – U Cluj 2-2. În meciul respectiv, jucătorul de 20 de ai a evoluat pe poziţia de vârf, Andrea Compagno fiind rezervă.

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Octavian Popescu, după atacul lui Gigi Becali

Mihai Stoica a făcut scut în jurul lui Octavian Popescu. MM a declarat jucătorii tineri au fluctuaţii, şi l-a dat exemplu în acest sens pe Kvaratskhelia, jucătorul lui Napoli.

De asemenea, managerul general de la FCSB a declarat că Gigi Becali este unicul patron din Liga 1 care îşi critică jucătorii, şi fiecare fotbalist care vine la formaţia roş-albastră este conştient de acest fapt.

În privinţa lui Tavi Popescu, MM Stoica a mai declarat că acesta a avut prestaţii solide în multe meciuri ale FCSB-ului, din acest sezon, amintind de golul decisiv al acestuia din duelul cu Oţelul.

Reclamă

„Noi avem foarte multe cazuri pentru că noi avem singurul patron care îşi critică jucătorii după fiecare meci. Orice jucător care vine la noi ştie că o să fie criticat dacă nu va juca bine în opinia patronului. Ia cifrele lui Kvaratskhelia de la Napoli, de când a semnat cu Napoli pâna azi şi vezi ce realizări a avut în prima şi în a doua. Sunt jucători tineri, există fluctuaţii.

Octavian este un jucător tânar, nu are probleme! Cred că uităm că la Galați, singurul meci în deplasare când ne-am blocat, meciul a fost câştigat datorită evoluţiei şi golului marcat de Popescu. Am uitat că a marcat în cupele europene, că a fost, împreună cu Olaru, protagonistul meciului cu Craiova.

Deci Octavian Popescu nu este în criză! Dacă nu joacă bine o repriza deja toată lumea… Îi cunosc destul de bine pe băieţii să îmi dau seama dacă e unul căzut sau nu”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous, după ce Gigi Becali l-a criticat pe Octavian Popescu

Elias Charalambous a transmis un mesaj clar, după ce Gigi Becali l-a criticat pe Octavian Popescu. Antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB consideră că patronul echipei îl ajută în acest fel pe mijlocaşul de 20 de ani.

Tehnicianul cipriot a declarat că Tavi Popescu este un mare talent din fotbalul românesc, însă are nevoie de ajutor. Charalambous consideră că Gigi Becali l-a ajutat pe acesta, prin faptul că l-a criticat după remiza cu U Cluj, criticile fiind constructive.

Tavi, pentru mine, este un mare talent al fotbalului românesc. Credeți-mă că îl plac în special pentru că este un jucător talentat și tânăr, care are nevoie de ajutorul nostru. Vom încerca să-l ajutăm.

Cred că este unul dintre cele mai mari talente din România. Despre patron v-am spus de multe ori că iubește foarte mult echipa, uneori se exprimă așa, dar sunt sigur că și el ține la Tavi și vrea să îl ajute în felul lui”, a declarat Elias Charalambous, în conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și