Închide meniul

Mihai Stoica îi înţeapă pe cei de la CSA: „Oare care e Steaua?”

Bogdan Stănescu Publicat: 13 mai 2023, 13:29

Reclamă
Mihai Stoica îi înţeapă pe cei de la CSA: Oare care e Steaua?”

Mihai Stoica l-a lăudat pe Cătălin Cîrjan, după Rapid - Sepsi 0-0

Mihai Stoica râde la o partidă din Liga 1 / Profimedia Images

Mihai Stoica îi înţeapă pe cei de la CSA Steaua. Preşedintele celor de la FCSB a postat o imagine subiectivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oare care e Steaua?”, era mesajul afişat într-o imagine cu numeroşi fani ai lui FCSB. Aceştia stăteau la coadă să cumpere bilete pentru meciul cu CFR Cluj.

Mihai Stoica îi înţeapă pe cei de la CSA: „Oare care e Steaua?”

Peste 30.000 de bilete la meciul FCSB – CFR Cluj s-au vândut deja.

Clubul patronat de Gigi Becali speră că stadionul va fi plin pentru meciul cu campioana României din ultimele sezoane.

FCSB va încasa câteva sute de mii de euro din vânzarea biletelor la meciul cu CFR Cluj de pe Arena Naţională.

Reclamă

La un număr de 40.000 de fani, FCSB va încasa circa 320 de mii de euro. Dacă vor fi 50.000 de fani pe Arena Naţionalâ mâine, la ora 21:00, suma încasată de clubul lui Gigi Becali va depăşi 400.000 de euro.

Imaginea postată de Mihai Stoica / digisport.ro
Imaginea postată de Mihai Stoica / digisport.ro

Gheorghe Mustaţă: „Îmi doresc să fie sold-out”

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, e convins că vor fi peste 40.000 de spectatori mâine, pe Arena Naţională. Mustaţă speră chiar ca stadionul să fie plin la FCSB – CFR Cluj.

100% vom trece și vom depăși recordul de 40 de mii 400 și ceva. Suntem pe locul 1 ca audiență și vor urca. Batem recordul cu siguranță. Până la acest moment (n.r. până vineri) s-au vândut 34-35 de mii de bilete vândute.

Reclamă 4 / 0/3

După părerea mea, îmi doresc să fie sold-out, tot stadionul plin. Dacă lui CFR le dă sus acolo 50-60 de locuri, o să vorbesc cu conducerea să dea drumul la cealaltă peluză, să dea drumul la inelul de jos. Cred că vorbim de 50 de mii. Deci o să fie 47-48 de mii, dacă scădeam 10%.

Dacă la ora asta (n.r. vineri) avem peste 34 de mii. Se vând azi în jur de 40 de mii. Am fost terorizat azi cu telefoane, cum luăm bilete? Intrați și luați online. În plus, vor lăsa o parte din bilete să fie vândute și la case.

Am înțeles că așa e obligatoriu. Sperăm ca oamenii să vină la meci și să demonstrăm unde este Steaua”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit digisport.ro.

Bănel Nicoliță a dezvăluit atuul FCSB-ului în meciul cu CFR Cluj: „Nu ai cum să nu câștigi!”

Bănel Nicoliță a dezvăluit atuul FCSB-ului în meciul cu CFR Cluj, care contează pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1. În acest moment, FCSB se află pe locul 2 din Liga 1, cu 43 de puncte obținute, la trei lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

Partida FCSB – CFR Cluj este programată duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

„Cu 50.000 în spate nu ai cum să nu câștigi meciul. E un plus și FCSB datorită suporterilor a ajuns unde este acum. La FCSB, suporterii au fost tot timpul, la bine și la rău”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru fanatik.ro.

FCSB, victorie clară în fața lui Sepsi

În ultima etapă de campionat, FCSB a învins-o, în mod categoric, pe Sepsi, scor 3-1. După acel meci, Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, a declarat faptul că echipa sa este cea mai bună din România.

Reclamă

„Cum v-am spus înainte de meci, suntem pe finalul sezonului, fiecare jucător pentru noi este important. Ştiam că va fi foarte greu azi, că vom suferi. Băieţii au făcut o treabă foarte bună, au dat totul 90 de minute. Cele mai importante sunt cele 3 puncte.

Se mai întâmplă situaţii din aceastea. De multe ori în fotbal, când nu înscrii al doilea gol, se întâmplă să fii egalat. Aşa a fost şi azi. Băieţii au arătat calitate şi am mai reuşit să înscriem.

Sepsi este una dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Şi calificarea în finala Cupei arată asta. Din punctul meu de vedere, noi avem cea mai bună echipă din România. Aveam nevoie de rezultat mai mult, de asta a fost presiunea mai mare la noi.

Avem un lot mare şi avem nevoie de toţi jucătorii din lot. Cei care se antrenează bine, pot apărea în primul 11. Sunt foarte fericit pentru jucători. Au avut atitudinea corectă!

Florinel Coman este un jucător foarte important pentru noi. Este foarte important pentru echipă, are calitate, are personalitate pe teren. Dar un jucător nu poate câştiga un meci sau un campionat, aşa vedem lucrurile şi aşa lucrăm. Importantă este echipa. Vreau să le mulţumesc suporterilor, e important să vină cât mai mulţi şi la meciul următor. Sunt foarte importanţi.

Sorescu simte momentele, a fost în meci. Este important să ai jucători care să poată juca pe mai multe poziţii. A făcut un meci bun, dar toată echipa a făcut asta. Mai sunt lucruri de îmbunătăţit.

Jucăm acasă cu CFR, dacă arătăm aceeaşi atitudine sper să câştigăm noi. Va fi greu! Băieţii trebuie să se bucure azi, de mâine ne gândim la meciul cu CFR Cluj”, a declarat Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, la finalul meciului cu Sepsi.

 

 

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și