Închide meniul

Mihai Stoica îl apără pe Nicolae Dică după plecarea cu scandal de la FCSB: „Regret că ne-am despărțit!”

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2022, 11:57

Mihai Stoica îl apără pe Nicolae Dică după plecarea cu scandal de la FCSB: „Regret că ne-am despărțit!

Mihai Stoica,

Mihai Stoica, alături de Nicolae Dică / Hepta

  • Mihai Stoica îl apără pe Nicolae Dică după plecarea cu scandal de la FCSB
  • Ce a spus MM

Mihai Stoica îl apără pe Nicolae Dică după ce acesta a plecat cu scandal de la FCSB. MM a recunoscut că regretă despărțirea de „Dicanio”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica susține că nu a pornit niciun conflict cu Dică și i-a mulțumit lui Mr. Nick pentru munca depusă la FCSB.

Mihai Stoica îl apără pe Nicolae Dică după plecarea cu scandal de la FCSB

Eu nu pornesc niciun război cu Nicolae Dică, așa cum au înțeles unii ziariști superficiali. Chiar regret că ne-am despărțit, pentru că succesele obținute cu contribuția lui majoră – atât ca jucător, cât și ca antrenor – nu se pot uita. Și nu e doar asta. Ne-au legat prea multe în cei 25 ani de când l-am văzut prima dată jucând pentru România U17. Pe vremea când nu se zicea U17, ci “juniori doi”.

Reclamă

Nu cred că polemicile pot aduce un câștig vreunuia dintre participanți. De fapt, sunt chiar sigur de asta.

P.S. Acum aștept ca cei care au detectat război între noi să apară cu titluri gen “MM bate în retragere”. Asta, ca să bag și ceva de mine la persoana a 3-a. Singular”, a scris Mihai Stoica, pe Instagram.

Reclamă

Ce a făcut Nicolae Dică în ultima zi la FCSB

MM a dezvăluit că Dică a plecat fără să-i salute pe ceilalți angajați ai clubului, fiind supărat că nu putut să-și aducă propriul staff la FCSB. Mihai Stoica l-a contrazis!

„Eu am avut discuţia asta cu el, în parcare, înainte de a pleca. Am ieşit eu după el, practic. Nu pleca, nu avea valiza. Am ieşit şi mi-a spus ‘Uite, nu am dat mâna’. Ok, nu mi se pare ok, dar treaba ta. Faci cum vrei. ‘Eu n-am dat mâna cu ăştia’. Ok, foarte bine. Că trebuia de la început să vin cu stafful meu. Ai venit cu stafful tău, Viorel Tănase şi Cotigă. Ai venit cu stafful tău!”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

După plecarea sa de la FCSB, Nicolae Dică a intrat în conflict cu Mihai Pintilii. Antrenorul interimar este supărat pe „Mr. Nick” pentru faptul că fostul nu l-a salutat în momentul în care a plecat de la baza din Berceni.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a intervenit în scandalul dintre Nicolae Dică și Mihai Pintilii

Gigi Becali a intervenit în scandalul dintre Nicolae Dică și Mihai Pintilii. Patronul lui FCSB a dezvăluit că totul a început după ce Pintilii l-a „turnat” pe Dică.

„Nu l-a lucrat pe Dică cineva, nu face nimeni asta. Singurul lucru care a fost şi pentru care e supărat acum Dică… Eu i-am spus lui Pintilii aşa. M-am dus acolo că am văzut că nu joacă. I-am zis „Băi Pintilii, tu eşti băiat corect!?”. Că, „Ce, Gigi, mă bag eu? Sunt turnător?”. Păi tu eşti plătit aici să-mi spui ce se întâmplă. Dacă nu, şi tu, şi MM, luaţi banii… furaţi banii.

E adevărat că mi-a spus două chestiuni şi de acolo e el (n.r. Dică) supărat. Legat de antrenamente şi de tactică în timpul jocurilor… Lucruri simple care nu contează. Eu i-am spus asta lui Dică, dar nu erau importante. Fiecare antrenor face cum crede el de exemplu la un corner. Mi-a spus Pintilii, e adevărat, că nu e în regulă să facă chestii tactice timp de 45 de minute, că jucătorii vor mai mult cu mingea.

Şi atunci ce e mai bine să faci la nivelul nostru? Părerea mea, că orice om are instincte… Atunci dă-i mingea şi joacă fotbal până intră în instinct! I-am spus lui Pintilii să-mi zică ce nu e în regulă, ca să nu ia el salariul degeaba. Mi-a spus atât, că se face prea mult tactic şi jucătorii mârâie, nu le convine”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie