Închide meniul

Mihai Stoica îl apără pe Octavian Popescu: „Vreau 10 goluri marcate în loc de 10 la BAC!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 iunie 2022, 12:51

Mihai Stoica îl apără pe Octavian Popescu: „Vreau 10 goluri marcate în loc de 10 la BAC!

Octavian Popescu e marea "perlă" de la FCSB

Octavian Popescu, în timpul unui meci al celor de la FCSB / Hepta

Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Octavian Popescu, care a fost criticat pentru că nu s-a prezentat la probele pentru examenul de Bacalaureat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a absolvit liceul în 2021, dar nu s-a prezentat la BAC. A sărit peste probele de la Bacalaureat și în toamna trecută, dar și în această vară.

Mihai Stoica îl apără pe Octavian Popescu

MM Stoica consideră că e mai important pentru tânărul jucător de la FCSB să se concentreze mai mult pe fotbal decât asupra studiilor.

„Când am spus că până și școala poate fi un factor perturbator, am explicat clar că IDEAL ar fi ca un sportiv să și învețe bine, dar că prefer să fie pasionat de fotbal decât de chimie.

Asta e valabil și pentru unii ziariști, care pot genera știri sau polemici căutând subiecte de interes, în loc de a scoate din context declarații. Dar pentru asta, ar trebui să piardă timp informându-se corect.

Reclamă

În rest, rămâne cum am stabilit. Vreau 10 goluri marcate în loc de 10 la bac„, a scris Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Sursa: Facebook Mihai Stoica

Mihai Stoica: „Școala poate fi un factor perturbator!”

În vara trecută, când Tavi Popescu a sărit prima dată peste Bacalureat, primul care a ieșit pentru a-l susține public a fost chiar Mihai Stoica.

Cel mai important pentru Tavi acum este fobalul. Am avut un jucător care a vrut să îl învoiesc ca să meargă la școală. L-am învoit și nu a ajuns fotbalist, deși avea foarte multe calități. Pe mine mă interesează fotbalul.

Reclamă 4 / 0/3

De exemplu, Alexandru Pantea nu e bun la școală, dar dacă îl intrebi cine e fundaș stânga la Bayern Munchen și când e născut, știe. Eu, între a studia nu știu ce materie, chimie, și a studia Bayern, prefer să studieze Bayern. Nu mă interesează niciun factor perturbator, iar școala poate fi un factor perturbator!”, a spus Mihai Stoica, în 2021.

Octavian Popescu rămâne la FCSB

Gigi Becali este decis să-l ţină la echipă pe Octavian Popescu încă două sezoane, pentru a obţine în schimbul său suma dorită. Patronul FCSB are ambiţii mari, şi speră să primească 50 de milioane pentru mijlocaşul de 19 ani.

Octavian Popescu este cotat la 4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt. Patronul FCSB nu se grăbeşte să-l vândă, dorind să obţină o sumă mai mare în schimbul său. Totodată, Gigi Becali a declarat că a refuzat o ofertă pentru Florin Tănase, care şi el va rămâne la club.

„Nu m-a interesat niciodată să vând. M-a interesat să câștig, să fac performanță, să iau sume mari. Niciodată nu am fost disperat să vând, dar vând tot. Eu fac fotbal, dar ca să fac fotbal trebuie să vând, dar nu sunt disperat să vând. Eu de aia vând scump, pentru că nu sunt disperat.

Nu a venit nicio ofertă pentru Tavi Popescu. Nu a venit nicio ofertă pentru Tănase. A fost o ofertă de două milioane de la Ferencvaros (n.r. pentru Tănase), dar am zis că nu. Nu se mai vorbește de vânzare, nu mă mai intereseaza să vând. Ca să îl vinzi pe Tavi Popescu, trebuie să iei 50 de milioane. Acum îți dă două milioane. Popescu trebuie să mai stea minim doi ani, ca să iau eu 50 de milioane”, a declarat Gigi Becali, în timpul conferinţe de prezentare a lui Joyskim Dawa.

Recomandări
  • Octavian Popescu nu s-a prezentat la BAC nici de această dată
  • Fotbalistul e apărat de Mihai Stoica

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și