Close

Mihai Stoica îl apără pe Octavian Popescu: „Vreau 10 goluri marcate în loc de 10 la BAC!”

De Alexandru Ivan
Publicat: 26 iunie 2022, 12:51

Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Octavian Popescu, care a fost criticat pentru că nu s-a prezentat la probele pentru examenul de Bacalaureat.

Reclamă
Octavian Popescu, în timpul unui meci al celor de la FCSB

Octavian Popescu, în timpul unui meci al celor de la FCSB / Hepta

Octavian Popescu a absolvit liceul în 2021, dar nu s-a prezentat la BAC. A sărit peste probele de la Bacalaureat și în toamna trecută, dar și în această vară.

Reclamă

Mihai Stoica îl apără pe Octavian Popescu

MM Stoica consideră că e mai important pentru tânărul jucător de la FCSB să se concentreze mai mult pe fotbal decât asupra studiilor.

„Când am spus că până și școala poate fi un factor perturbator, am explicat clar că IDEAL ar fi ca un sportiv să și învețe bine, dar că prefer să fie pasionat de fotbal decât de chimie.

Asta e valabil și pentru unii ziariști, care pot genera știri sau polemici căutând subiecte de interes, în loc de a scoate din context declarații. Dar pentru asta, ar trebui să piardă timp informându-se corect.

În rest, rămâne cum am stabilit. Vreau 10 goluri marcate în loc de 10 la bac„, a scris Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Sursa: Facebook Mihai Stoica

Mihai Stoica: „Școala poate fi un factor perturbator!”

În vara trecută, când Tavi Popescu a sărit prima dată peste Bacalureat, primul care a ieșit pentru a-l susține public a fost chiar Mihai Stoica.

Reclamă

Cel mai important pentru Tavi acum este fobalul. Am avut un jucător care a vrut să îl învoiesc ca să meargă la școală. L-am învoit și nu a ajuns fotbalist, deși avea foarte multe calități. Pe mine mă interesează fotbalul.

De exemplu, Alexandru Pantea nu e bun la școală, dar dacă îl intrebi cine e fundaș stânga la Bayern Munchen și când e născut, știe. Eu, între a studia nu știu ce materie, chimie, și a studia Bayern, prefer să studieze Bayern. Nu mă interesează niciun factor perturbator, iar școala poate fi un factor perturbator!”, a spus Mihai Stoica, în 2021.

Octavian Popescu rămâne la FCSB

Gigi Becali este decis să-l ţină la echipă pe Octavian Popescu încă două sezoane, pentru a obţine în schimbul său suma dorită. Patronul FCSB are ambiţii mari, şi speră să primească 50 de milioane pentru mijlocaşul de 19 ani.

Octavian Popescu este cotat la 4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt. Patronul FCSB nu se grăbeşte să-l vândă, dorind să obţină o sumă mai mare în schimbul său. Totodată, Gigi Becali a declarat că a refuzat o ofertă pentru Florin Tănase, care şi el va rămâne la club.

„Nu m-a interesat niciodată să vând. M-a interesat să câștig, să fac performanță, să iau sume mari. Niciodată nu am fost disperat să vând, dar vând tot. Eu fac fotbal, dar ca să fac fotbal trebuie să vând, dar nu sunt disperat să vând. Eu de aia vând scump, pentru că nu sunt disperat.

Nu a venit nicio ofertă pentru Tavi Popescu. Nu a venit nicio ofertă pentru Tănase. A fost o ofertă de două milioane de la Ferencvaros (n.r. pentru Tănase), dar am zis că nu. Nu se mai vorbește de vânzare, nu mă mai intereseaza să vând. Ca să îl vinzi pe Tavi Popescu, trebuie să iei 50 de milioane. Acum îți dă două milioane. Popescu trebuie să mai stea minim doi ani, ca să iau eu 50 de milioane”, a declarat Gigi Becali, în timpul conferinţe de prezentare a lui Joyskim Dawa.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
9
aug.
23:10
Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său: „Mă întreba cum stau la cornere. Nu am dat din casă!”
9
aug.
22:34
Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”
9
aug.
22:30
Fostul rapidist Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!”
9
aug.
22:10
Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea
9
aug.
21:50
CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Start fals pentru echipa lui Daniel Oprița în noul sezon. Chipirliu a ratat un penalty în prelungiri
9
aug.
21:37
Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!”
9
aug.
21:28
Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!”
9
aug.
20:52
FotoUmilința suferită de nepotul lui Gigi Becali și soția lui însărcinată: „Suntem ultima nație din Europa!”
9
aug.
20:32
FotoUltraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor
9
aug.
20:08
FotoPrimele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova
Pe același subiect
Liga 1 • 0:10
Revenirea lui Nicolae Dică la FCSB, contestată de un fost coleg: „E de neînţeles! E clar că Gigi Becali nu va renunţa la stilul său”
Eugen Trică, după FC U Craiova 1948 - CFR Cluj 0-2
Liga 2 • 9 aug., 22:34
Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”
Gigi Becali, patron FCSB
Conference League • 9 aug., 21:28
Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!”
Close