Închide meniul

Octavian Popescu rămâne la FCSB! Mesajul lui Gigi Becali: „Nu a venit nicio ofertă” + Anunţ despre Florin Tănase

Viviana Moraru Publicat: 22 iunie 2022, 10:14

Octavian Popescu rămâne la FCSB! Mesajul lui Gigi Becali: „Nu a venit nicio ofertă + Anunţ despre Florin Tănase

Octavian Popescu, lăudat pe site-ul UEFA

Octavian Popescu, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

  • Gigi Becali, anunţ despre Octavian Popescu
  • Patronul FCSB a refuzat oferta pentru Florin Tănase

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunţat că nu a primit nicio ofertă pentru Octavian Popescu, astfel „perla” sa va rămâne la echipă pentru încă un sezon. De asemenea, Becali a refuzat oferta pentru Florin Tănase, venită din partea ungurilor de la Ferencvaros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este decis să-l ţină la echipă pe Octavian Popescu încă două sezoane, pentru a obţine în schimbul său suma dorită. Patronul FCSB are ambiţii mari, şi speră să primească 50 de milioane pentru mijlocaşul de 19 ani.

Gigi Becali anuţă că Octavian Popescu rămâne la echipă

Octavian Popescu este cotat la 4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt. Patronul FCSB nu se grăbeşte să-l vândă, dorind să obţină o sumă mai mare în schimbul său. Totodată, Gigi Becali a declarat că a refuzat o ofertă pentru Florin Tănase, care şi el va rămâne la club.

Reclamă

„Nu m-a interesat niciodată să vând. M-a interesat să câștig, să fac performanță, să iau sume mari. Niciodată nu am fost disperat să vând, dar vând tot. Eu fac fotbal, dar ca să fac fotbal trebuie să vând, dar nu sunt disperat să vând. Eu de aia vând scump, pentru că nu sunt disperat.

Nu a venit nicio ofertă pentru Tavi Popescu. Nu a venit nicio ofertă pentru Tănase. A fost o ofertă de două milioane de la Ferencvaros (n.r. pentru Tănase), dar am zis că nu. Nu se mai vorbește de vânzare, nu mă mai intereseaza să vând. Ca să îl vinzi pe Tavi Popescu, trebuie să iei 50 de milioane. Acum îți dă două milioane. Popescu trebuie să mai stea minim doi ani, ca să iau eu 50 de milioane”, a declarat Gigi Becali, în timpul conferinţe de prezentare a lui Joyskim Dawa.

Reclamă

Gigi Becali, nou mesaj de susţinere pentru Toni Petrea

Gigi Becali a declarat că se va baza în continuare pe serviciile lui Toni Petrea. Antrenorul se află pe banca echipei din noimebrie anul trecut, când era numit după demiterea lui Edi Iordănescu, actualul selecţioner al echipei naţionale.

Gigi Becali are încredere în Toni Petrea, şi va conta pe serviciile sale şi în sezonul viitor. Patronul FCSB neagă că ar fi existat intenţia de a-l aduce pe Laurenţiu Reghecampf pe banca echipei.

„Am spus de la început. Toni Petrea e antrenorul, nu îl dau afară pentru că a câștigat campionatul. Ba Croitoru, ba Reghecampf, ce să fac, dacă eu am zis că Toni Petrea rămâne?

Reclamă 4 / 0/3

Nu a fost vorba de așa ceva, eu am vorbit cu Reghe pentru că suntem prieteni. Nu a cerut el asta sau eu. Am vorbit așa să înțeleagă că eu am antrenor. Cum să îl pun pe Toni Petrea secund? Nu am de ce că omul a luat campionatul”, a declarat Gigi Becali.

Joyskim Dawa a semnat cu FCSB! Gigi Becali: „Are clauză 20 de milioane de euro”

Joyskim Dawa a negociat personal cu Gigi Becali transferul la FCSB. Mutarea fundaşului de la Botoşani la FCSB intrase în impas, asta după ce sâmbătă Gigi Becali l-a dat ca sigur la FCSB.

„Dawa a semnat cu FCSB pentru două plus 3 sezoane. Suma o ştiţi de la Iftime. Salariul e cât a vrut el. O clauză de 20 de milioane de euro. Eu atât am scris. 20 de milioane vreau să iau pe el.

Dacă eu iau 20 de milioane pe el, cât i-am dat lui Iftime, scot banii de la echipa națională. E mai greu să găsești acum fundași centrali. Eu îl luam mai demult, dacă nu mă influențau alții, că tralalala. Eu am pus ochii pe numărul 5, nu știam cum îl cheamă. De acum opt luni, nouă luni. Vedeam numărul cinci și ziceam: ‘Bă, cine e ăsta numărul cinci?’ Am crezut că e mijlocaș că el era în față. El e creștin, nu știam, acum mi-a zis el. Când e unul de îmi place mult, nu mai țin cont. Are putere forță, nu vreau să am emoții la cornere. Nu dă nimeni cu capul în fața lui, cum era Szukala. O să vedeți că el va fi mult mai bun la noi decât la Botoșani. E foarte puternic și fotbalist.

Pe aia am aruncat-o și eu așa că nu aibă el pretenții mari. Avem negocieri cu georgianul, doar ca nu este comunitar, și nu-mi convine să plătesc 70% taxe. Am cei mai înalți fundași centrali din România, să dea cu capul. La revedere, nu mă interesează. Să vorbească el, el e fotbalist„, a spus Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat