Închide meniul

Mihai Stoica îl bagă în corzi pe Dan Petrescu: „Da’ pleacă, omule, în altă parte!”. Ce crede că va face Neluţu Varga

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2022, 22:50

Mihai Stoica îl bagă în corzi pe Dan Petrescu: „Da pleacă, omule, în altă parte!. Ce crede că va face Neluţu Varga

Mihai Stoica, comparaţie între Leo Strizu şi Sir Alex Ferguson

Mihai Stoica, pe Arena Națională, în timpul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica e convins că ştie ce se va întâmpla în scandalul uriaş de la CFR Cluj. Managerul general al lui FCSB îl bagă în corzi pe Dan Petrescu, cu care a tot fost în „război” în ultimele luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM şi-a ieşit din minţi când a văzut declaraţiile date de antrenorul campioanei României după victoria cu FC Argeş. „România… asta e (n.r. despre riscul de a fi demis cu care se confruntă atât el, cât şi Andrei Prepeliţă)”, a fost răspunsul care l-a enervat pe Mihai Stoica.

Mihai Stoica îl bagă în corzi pe Dan Petrescu: „Da’ pleacă, omule, în altă parte!”

„Îl tot aud că folosește treaba asta: «Așa e în România, jucători români vs. jucători străini». Da’ pleacă, omule, în altă parte, dacă nu-ți mai place în România! E rău tare în România, e groaznic (n.r. – ironic).

Problema nu e ce strigă ăia din tribune, sunt puțini. Problema e ce decide Neluțu. Dacă vrea să-l dea afară, îi pune banii în mână și gata. El iese ca Mayweather și-ți pune în fața centurile, medaliile, așa închide gura tuturor”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Oficialul lui FCSB e convins că Dan Petrescu nu va pleca decât dacă va primi clauza de reziliere de 400.000 de euro. Mihai Stoica se aşteaptă ca Neluţu Varga să ajungă la un acord cu „Bursucul” şi să nu mai schimbe antrenorul.

Reclamă

„Dan Petrescu nu pleacă niciodată fără clauză. La echipa naţională, nicăieri. S-a calificat, ok. E pe primul loc dacă va câştiga cele două restanţe. Bine, eu sper să nu. Eu zic că nu pleacă. Neluţu trebuie să îi plătească clauza şi trebuie să aducă un antrenor cu cotă.

Eu nu aş paria că pleacă Petrescu. Nici nu cred că îl dă afară. Eu cred că o să fie o premieră şi se vor împăca”, amai spus Mihai Stoica.

Marius Șumudică, convins că Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj

Șumudică este de altă părere şi crede că nu există cale de întoarcere, după ultimele declarații făcute de Neluțu Varga. Tehnicianul de 54 de ani s-a săturat de criticile din jur și a anunțat că, dacă va fi cazul, va pleca din Gruia, însă nu fără să-i fie plătită clauza de reziliere, în valoare de 400.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Fost antrenor la CFR în perioada iunie – august 2021, Marius Șumudică nu vede cum s-ar putea trece peste această criză din Gruia fără ca Dan Petrescu să se despartă de club: „Dragoste cu sila nu se poate!”, a fost concluzia la care a ajuns „Șumi”.

„Nu (n.r. – nu ar mai fi rămas la CFR după discursul lui Neluţu Varga). Preşedintele care spune un astfel de lucru despre antrenor, dă dovadă că nu are încredere în antrenor. Automat pierzi grupul de jucători, pierzi fanii. Patronul dictează.

Niciodată (n.r. – nu renunţa la clauza de 400.000 de euro). Este un contract care trebuie să fie respectat. Eu am făcut un contract cu drepturi şi obligaţii şi am fost remunerat când am fost îndepărtat. Patronul nu a spus că vrea să-l demită pe Dan Petrescu. La mine a fost clar! Am fost plătit pentru că s-a renunţat la serviciile mele. Eu nu am văzut că patronul a declarat că vrea să închidă conturile cu Dan Petrescu.

Şumudică: „Dragoste cu sila nu se poate!”

Eu am activat acolo şi mi-am dat seama ce oameni sunt şi cu cine ai de-a face acolo. În momentul de faţă e greu ca Dan Petrescu să continue activitatea şi să fie focusat. Indiferent ce antrenor ai fi. Când un patron vine şi spune aşa ceva, e foarte greu ca tu, antrenor, şeful vestiarului, să mai ai susţinerea grupului. Cei nemulţumiţi vor avea un alibi.

N-am văzut în viaţa mea, CFR transferă pe bandă rulantă. Cred că sunt 30 de jucători la antrenament, nici nu ştiu cum se pregătesc. Jucătorii nemulţumiţi vor avea acum o ieşire şi se vor da de partea cuiva. Un conflict patron-antrenor se răsfrânge asupra jucătorilor. Mai ales că s-au plâns şi suporterii.

Nu se poate ieşi din această situaţie decât dacă i se va plăti clauza. Dragoste cu sila nu se poate! Când patronul vine şi spune aşa ceva… de mine nu a vorbit aşa şi eu am fost demis”, a spus Marius Șumudică la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica îl bagă în corzi pe Dan Petrescu
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și