Închide meniul

Mihai Stoica îl contrazice pe Gigi Becali în privința lui Florinel Coman: ”Îmi distrug banii!” / ”Decizie neinspirată!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2022, 9:20

Mihai Stoica îl contrazice pe Gigi Becali în privința lui Florinel Coman: ”Îmi distrug banii!” / ”Decizie neinspirată!”

Florinel Coman a nimerit de două ori bara în FCSB - FC U Craiova 1948 1-1

Florinel Coman, în tricoul FCSB / Hepta

Mihai Stoica îl contrazice pe Gigi Becali în privința lui Florinel Coman. Patronul FCSB era ferm convins că ”Mbappe” nu poate juca ca atacant lateral stânga. Acesta a fost folosit în centru, iar managerul general al roș-albaștrilor critică decizia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Coman n-a jucat nimic cu U Cluj. I-am spus așa: «Bă, tu nu poți să joci în stânga în locul lui Tavi Popescu! Gândește-te bine ce faci, dacă poți să joci în centru sau în dreapta.

Pentru că nu poți să-i iei locul lui Tavi, îmi distrug banii! Îl forțez pe Tavi ca să iau bani pe el! Nu poți să joci atacant central sau în dreapta? Stai, tată, pe bancă atunci!». Ce să-i fac?”, a răbufnit Gigi Becali după remiza cu Universitatea Cluj.

Mihai Stoica îl contrazice pe Gigi Becali în privința lui Florinel Coman

Mihai Stoica este de părere că Florinel Coman poate juca ca atacant lateral stânga, poziție unde are mari șanse să aibă prestații excelente.

„Indiscutabil, Florinel Coman nu se simte bine nici atacant central, nici în dreapta! Cred că n-a fost o decizie inspirată să fie folosit în centru și cred că va trebui să joace, dacă va juca, atacant lateral stânga. Eu am spus că el nu poate să joace altceva, dar nu decid eu.

Reclamă

În opinia mea, Octavian Popescu poate să joace inter fără nicio problemă. Dacă aș decide eu, aș juca cu Tavi Popescu inter și cu Florinel Coman atacant lateral stânga”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

„Mbappe” Coman vrea să câștige titlul cu FCSB

„Mbappe” Coman a dezvăluit că îşi doreşte un transfer, dar că e gata şi să rămână la echipă pentru a opri seria de cinci titluri a lui CFR Cluj.

Îmi doresc (n.r. – un transfer în străinătate), dar atât timp cât nu se poate trebuie să trag pentru echipă. Important e că mi-am revenit și că pot juca, mă simt foarte bine pe terenul de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost aproape, în fiecare an am fost aproape, dar cred că dacă vom începe bine acest campionat și nu vom mai pierde puncte cu echipe mici… cred că putem să ne batem acolo, cum am făcut-o în fiecare an. Au fost niște greșeli penibile cu echipe foarte mici„, a spus Coman.

Viorel Moldovan pariază pe Florinel Coman în noul sezon

Viorel Moldovan pariază pe Florinel Coman în noul sezon. Coman a marcat golul victoriei al FCSB în amicalul cu Oţelul Galaţi.

Florinel Coman nu o duce bine doar din punct de vedere profesional. „Mbappe de România” a devenit şi tătic.

”Fără îndoială, acest lucru îţi dă o mai mare reponsabilitate, îţi dă echilibru, apreciezi şi vezi altfel lucrurile. Te implici mult mai mult vizavi de ceea ce faci. Îţi dă o anumită stare de linişte familia şi eu cred că acest lucru va fi de bun augur pentru Coman”, a spus Viorel Moldovan la orangesport.ro.  

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și