Închide meniul

Mihai Stoica îl contrează pe Ilie Dumitrescu în privința lui Joyskim Dawa: „Ştiu ce zic! Are mari probleme!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iunie 2022, 20:19

Mihai Stoica îl contrează pe Ilie Dumitrescu în privința lui Joyskim Dawa: „Ştiu ce zic! Are mari probleme!

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica îl contrează pe Ilie Dumitrescu în privința lui Joyskim Dawa, jucătorul propus la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a transmis că nu se pune problema ca Gigi Becali să îl transfere pe fundaşul de la FC Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali caută un fundaș central care să umple golul lăsat în urma despărțirilor de Paulo Vinicius și Andrei Miron. Iftime i l-a propus patronului FCSB pe Joyskim Dawa, fundașul de 26 de ani de la FC Botoșani. Acesta a fost lăudat şi de Ilie Dumitrescu, dar Mihai Stoica are o cu totul altă părere.

Mihai Stoica îl contrează pe Ilie Dumitrescu în privința jucătorului propus la FCSB

„Am văzut ce descriere i-a făcut Ilie Dumitrescu lui Dawa, că e puternic, dă bine cu capul, e bun pe construcţie. Îi spun că are mari probleme la construcţie. L-am urmărit, știu ce zic.

Acum, nu, nu s-a pus problema să îl luăm, au fost discuţii mai vechi. Nu aş avea ce fundaş central să propun din Liga 1. Fundaş central puternic şi înalt a fost Planic. Dacă propunerile mele nu sunt acceptate, atunci îmi văd de treabă”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

EXCLUSIV | Valeriu Iftime i-a fixat prețul lui Joyskim Dawa

Valeriu Iftime i-a fixat prețul lui Joyskim Dawa, fundașul care i-ar putea rezolva FCSB-ului problemele din defensivă. Gigi Becali va trebuie să scoată din buzunar cel puțin 800.000 de euro pentru a-l aduce pe jucătorul camerunez de la FC Botoșani.

Reclamă

După declarația inițială, conducătorul moldovenilor a revenit și cu suma pentru care este dispus să-l vândă pe Dawa, dorit și în trecut de Gigi Becali – 800.000 de euro. Iftime a dezvăluit că încă n-a fost contactat de latifundiarul din Pipera pentru a demara negocierile.

„Dawa, la ora actuală, 800.000 de euro este ultima sumă la care aș putea să negociez, mai jos nu îl dau. Nu (n.r. – dacă a început negocierile cu Gigi Becali).”, a spus Valeriu Iftime, pentru Antena Sport.

Pactul făcut cu Mihai Rotaru care îl ţine departe pe Gigi Becali de Joyskim Dawa

Gigi Becali şi-a luat adio la Joyskim Dawa. Patronul lui FCSB a dezvăluit că renunţă la fundaşul central care i-ar fi putut rezolva problemele din apărarea lui FCSB. Motivul pentru care a luat această decizie este unul total surprinzător.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera are un pact cu Mihai Rotaru. Finanţatorul Universităţii Craiova l-a anunţat că îşi doreşte camerunezul de 26 de ani şi începe asaltul pentru a-l aduce de la FC Botoşani. În condiţiile date, Gigi Becali a renunţat la principala ţintă de pe piaţa transferurilor.

Becali a oferit detalii despre discuţia pe care a purtat-o cu Mihai Rotaru. Conducătorul din Bănie îl vrea şi pe mijlocaşul Alexandru Isfan, de la FC Argeş, care era şi el sub radarul vicecampioanei FCSB.

„Foarte bine. Mi l-a propus el pe Dawa, dar nu mă interesează pe mine. Nu mă bag peste Mihai Rotaru. Am o înțelegere cu el, iar eu o respect.

Mi-a transmis că el îi vrea pe Dawa și Isfan la Craiova, iar eu nu mă mai interesez de acești jucători. Îl las pe Mihai Rotaru să îi oferteze el. O să caut eu pe alții„, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica îl contrează pe Ilie Dumitrescu în privința jucătorului propus la FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și