Închide meniul
EXCLUSIV

Valeriu Iftime i-a fixat prețul lui Joyskim Dawa: „Mai jos nu îl dau!” Câți bani trebuie să plătească Gigi Becali ca să-l aducă la FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 iunie 2022, 13:19

Valeriu Iftime i-a fixat prețul lui Joyskim Dawa: „Mai jos nu îl dau! Câți bani trebuie să plătească Gigi Becali ca să-l aducă la FCSB

Valeriu Iftime i-a fixat prețul lui Joyskim Dawa

Joyskim Dawa, în timpul unui meci disputat de FC Botoșani / Hepta

Valeriu Iftime i-a fixat prețul lui Joyskim Dawa, fundașul care i-ar putea rezolva FCSB-ului problemele din defensivă. Gigi Becali va trebuie să scoată din buzunar cel puțin 800.000 de euro pentru a-l aduce pe jucătorul camerunez de la FC Botoșani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali caută un fundaș central care să umple golul lăsat în urma despărțirilor de Paulo Vinicius și Andrei Miron. Iftime i l-a propus patronului FCSB pe Joyskim Dawa, fundașul de 26 de ani de la FC Botoșani.

Valeriu Iftime i-a fixat prețul lui Joyskim Dawa! Gigi Becali va trebui să plătească 800.000 de euro

După declarația inițială, conducătorul moldovenilor a revenit și cu suma pentru care este dispus să-l vândă pe Dawa, dorit și în trecut de Gigi Becali – 800.000 de euro. Iftime a dezvăluit că încă n-a fost contactat de latifundiarul din Pipera pentru a demara negocierile.

„Dawa, la ora actuală, 800.000 de euro este ultima sumă la care aș putea să negociez, mai jos nu îl dau. Nu (n.r. – dacă a început negocierile cu Gigi Becali).”, a spus Valeriu Iftime, pentru Antena Sport.

Anterior, patronul de la Botoşani a vorbit şi despre situaţia lui Alin Şeroni, cel care s-a autopropus la FCSB.

Reclamă

Șeroni este indispensabil. Rămâne, e un caracter special, n-am crezut până nu l-am cunoscut. Are multe calități, el poate interveni oricând de pe banca de rezerve, îmi place ca om, asta nu înseamnă că-i place să lustruiască banca.

Îmi place de el ca om, este un foarte bun om de grup. Nu cred că-l ia domnul Becali. Domnul Becali, dacă vrea să audă televizorul, să fie foarte atent la Dawa! Dacă prinde ritm, pleacă cu milioane de euro de acolo! El are oferte. Cum vine o ofertă pentru un fotbalist de-al meu, cum mi-l debusolează total.

El mai are doi ani la mine, nu-i dau drumul, dar cu o ofertă bună poate pleca. Sunt discuții, din Bulgaria, și acolo știți cine, din Ungaria am ofertă foarte bună, din Portugalia”, a spus Valeriu Iftime la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Alin Șeroni s-a autopropus la FCSB: „Am vorbit cu Gigi Becali”

Alin Șeroni i-a transmis un mesaj lui Becali, spunând că ar veni cu plăcere la FCSB, dacă va fi dorit de latifundiarul din Pipera.

Fundașul de 35 de ani și-a prelungit pe un an contractul cu FC Botoșani, dar nu exclude o eventuală mutare la vicecampioana României. Șeroni a fost la un pas să ajungă la FCSB și anul trecut, dar transferul a picat în cele din urmă.

„Am avut ofertă acum un an de zile, am vorbit cu Gigi Becali despre FCSB. Nu s-a făcut transferul, am rămas la FC Botoșani. Dacă va fi nevoie sau va apela la mine și mă dorește, voi veni cu cea mai mare plăcere.

Nu depinde de mine. Am mai semnat un an la Botoșani și chiar dacă lumea nu crede în mine, eu cred că pot să fac față la nivelul de la FCSB”, a spus Alin Șeroni, pentru Prosport.

Șeroni a ajuns la FC Botoșani în 2020, liber de contract, de la UTA Arad. Uriașul fundaș central, de 1,95 metri, a fost om de bază la formația moldoveană în sezonul recent încheiat, adunând 31 de meciuri în toate competițiile.

350.000 de euro este cota de piață a lui Șeroni, care a mai evoluat la echipe precum Viitorul, FC Brașov și Dunărea Călărași.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și