Închide meniul

Mihai Stoica îl laudă pe atacantul din Liga 1 care îl poate înlocui pe Compagno la FCSB: „Chiar a marcat frumos! E mare lucru”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 august 2023, 8:37

Reclamă
Mihai Stoica îl laudă pe atacantul din Liga 1 care îl poate înlocui pe Compagno la FCSB: „Chiar a marcat frumos! E mare lucru

Mihai Stoica, laude pentru Ovidiu Burcă și pentru Dinamo

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica îl laudă pe atacantul din Liga 1 care îl poate înlocui pe Andrea Compagno la FCSB. Este vorba de Ianis Stoica, jucător ce aparţine de FCSB, dar care este împrumutat în acest sezon de la Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica a marcat o dublă şi a obţinut un penalty în derby-ul pierdut de Universitatea Cluj cu CFR Cluj, scor 3-4. Atacantul l-a impresionat pe Mihai Stoica.

Mihai Stoica îl laudă pe atacantul din Liga 1 care îl poate înlocui pe Andrea Compagno la FCSB

„Culmea e că a marcat această dublă pe stadionul pe care a marcat primul lui gol la profesionişti, împotriva Sănătăţii Cluj. Chiar a marcat frumos, a pus latul foarte bine. E mare lucru să te întorci mereu spre poartă. El are asta, e un marcator. E împrumutat, dar n-are clauză de meciuri”, a spus Mihai Stoica orangesport.ro.

Mihai Stoica, anunţ despre vânzarea lui Andrea Compagno

FCSB ar putea rămâne fără atacant de careu chiar în această vară. Compagno este de vânzare şi poate pleca dacă Gigi Becali va primi suma cerută.

Suma nu va fi mai mică de 1.500.000 de euro, atât cât a plătit Gigi Becali lui Adrian Mititelu. „Dacă se oferă când cere Gigi, Compagno pleacă, da. Și dacă vrea el să plece! Nu pleacă sub 1,5 milioane. Asta e exclus! Atât a dat pe el și niciodată nu o să vândă în pierdere. Nu e un jucător de care să vrei să scapi, n-ai cum. A fost golgheterul nostru, a marcat în meciuri extrem de importante și e un jucător foarte bun„, a mai spus Mihai Stoica pentru sursa mai sus citată.

Reclamă

Gigi Becali, reacţie savuroasă după ce FCSB a învins-o pe Poli Iaşi

Gigi Becali a avut o reacţie savuroasă atunci când a vorbit despre victoria celor de la FCSB în faţa lui Poli Iaşi. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat extrem de mulţumit de succesul echipei sale, remarcând faptul că a înregistrat cinci victorii, din tot atâtea meciuri, în Liga 1.

„Aduceţi-ne echipe, nu mai avem cu cine să jucăm. Nu am avut emoţii aseară, a fost mingea numai la noi. Numai Compagno a avut trei singur cu portarul. Echipa e prea puternică. Şi la 2-1, nici nu s-au apropiat de careu, ne apăram sus.

(N.r. despre plecarea lui Mihai Pintilii) Asta e invenţie, a fost o discuţie acum 5-6 luni. I-am spus eu lui Pinti să-i spună lui Chiricheş că nu sunt supărat pe el. A făcut o greşeală, nu trebuie să o mai facă, nimeni. S-a întâmplat. Nu sunt supărat pentru că era greu să-i scoatem pe Nordsjaelland. Ne băteau în prelungiri.

Reclamă 4 / 0/3

Pe mine mă interesează doar Liga Campionilor, să ne lăsaţi să ne pregătim. Am cinci din cinci (n.r. victorii în Liga 1). Nordsjaelland bătea pe oricine.

Din fotoliul se face cinci din cinci. Din sufragerie să faci cinci din cinci”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și