Închide meniul

Mihai Stoica îl laudă pe Marko Dugandzic, fotbalistul care a răpus-o pe FCSB: ”Îl face pe Petrescu să regrete! Excepțional!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2022, 1:08 / Actualizat: 5 septembrie 2022, 2:27

Mihai Stoica îl laudă pe Marko Dugandzic, fotbalistul care a răpus-o pe FCSB: ”Îl face pe Petrescu să regrete! Excepțional!”

Marko Dugandzic

Marko Dugandzic, după un gol marcat pentru Rapid / Facebook FC Rapid 1923

Mihai Stoica îl laudă pe Marko Dugandzic, fotbalistul care a răpus-o și pe FCSB. Atacantul Rapidului a decis duelul cu FC Voluntari, scor 1-0, cu o execuție superbă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic a înscris în minutul 60, cu o devierie superbă la colțul lung, după o centrare a lui Alex Ioniță. Chiar dacă sunt rivali, Mihai Stoica nu se ferește să admită că a fost impresionat de reușita vârfului din Croația.

Mihai Stoica îl laudă pe Marko Dugandzic

„Golul marcat de Dugandzic îl face pe Petrescu să regrete. E gol de atacant veritabil, din afara cadrului porții. E singura execuție care se preta, e o execuție de mare atacant! 

Execuția e excepțională! Vezi în campionatele mari și te miri cât de buni sunt jucătorii. Uite că vezi și la noi! Dugandzic le-a rezolvat câteva meciuri celor de la Rapid”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Marko Dugandzic, eroul celor de la Rapid în victoria cu FC Voluntari 

Marko Dugandzic a fost din nou decisiv pentru Rapid şi este de părere că pragmatismul este mai important decât spectacolul. 

Reclamă

„Cel mai important pentru este că am învins, să rămânem cât mai mult posibil în top. Am câștigat trei puncte, suntem bucuroși, dar curând va veni meciul cu U Craiova 1948, așa că trebuie să ne pregătim pentru acest joc. Trebuie să o ținem tot așa, pentru că suntem într-o formă foarte bună. Nu am niciun dubiu că nu vom dat totul pentru a face un meci bun și contra celor de la U Craiova 1948. 

Este un jucător de top, cu stângul, cu dreptul, i se vede calitatea la centrări, la șuturi, nu trebuie să vorbesc prea mult despre el. Trebuie să ne mișcăm în teren, avem o bună conexiune în teren și sper să continuăm așa. De asemenea, am avut câteva pase bune de la el în care mai puteam marca.  

CFR Cluj a câștigat foarte multe campionate fără să joace prea frumos. La finalul celor 90 de minute, tot ce contează sunt punctele. Așa că da, poate nu jucăm foarte spectaculos de fiecare dată, dar depinde și de adversarul pe care îl întâlnim„, a spus Marko Dugandzic.

Reclamă 4 / 0/3

Marko Dugandzic, felicitat de Dan Petrescu după ce a răpus-o pe FCSB

Marko Dugandzic a fost lăudat de Dan Petrescu după ce a răpus-o pe FCSB. Atacantul croat a debutat cum nu se putea mai bine în tricoul Rapidului: a reușit un gol și un assist în victoria giuleştenilor cu FCSB, scor 2-0.

Marko Dugandzic a ajuns la Rapid după ce a fost transferat de la CFR Cluj. Atacantul avea şanse mici să fie titular, astfel că a cerut să fie lăsat să plece. Acum, Dugandzic vrea să fie golgheter în tricoul alb-vişiniu.

”El voia să joace mai mult, îl înțeleg. Nu prea juca, Debeljuh juca mai mereu înaintea lui, mai e și Betancor. M-a rugat frumos dacă poate să joace și normal că nu mai are rost să ții un jucător care vrea să plece.

A făcut un meci…. n-am văzut meciul, dar am înțeles că a dat gol și pasă de gol, bravo lui!”, a declarat Dan Petrescu.

Recomandări
  • Mihai Stoica îl laudă pe Marko Dugandzic
  • Atacantul Rapidului a marcat un gol superb în victoria cu FC Voluntari

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și