Închide meniul

Mihai Stoica îl ridică în slăvi pe Dorinel Munteanu: „Face minuni la Galaţi”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 august 2023, 8:43

Reclamă
Mihai Stoica îl ridică în slăvi pe Dorinel Munteanu: „Face minuni la Galaţi

Dorinel Munteanu îşi bagă în şedinţă jucătorii după UTA - Oţelul 2-4

Dorinel Munteanu, pe bancă, la un meci al lui Oţelul Galaţi / Hepta

Mihai Stoica îl ridică în slăvi pe Dorinel Munteanu. Oţelul Galaţi se află pe locul 12 în Liga 1 după 4 etape, cu doar 3 puncte obţinute, dar oficialul FCSB nu mai conteneşte cu laudele pentru antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a fost oficial al lui Oţelul Galaţi până să fie cooptat în conducerea echipei patronate de Gigi Becali. Stoica a mai fost în trecut oficial şi la Unirea Urziceni.

Mihai Stoica îl ridică în slăvi pe Dorinel Munteanu

„Dorinel face minuni! Face minuni, pentru că are jucători de cel mult Liga 2. Ce jucători a luat Oțelul? Venise Celea și a plecat. De-asta spun, e o minune tot ce face Dorinel acolo!

Galați nu are forță ofensivă, are jucători care au evoluat bine pe la Liga 2 și cam atât, n-au niciun fel de experiență cu prima ligă, iar Fatai nu mai e ca în tinerețe”, a declarat Mihai Stoica pentru fanatik.ro.

În ultima etapă Oţelul Galaţi a făcut 1-1 la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi. Gălăţenii au deschis scorul în minutul 4, prin Alex Pop, dar s-au văzut egalaţi în minutul 85, atunci când a marcat Safranko. Gălăţenii ar fi putut da lovitura în prelungiri, atunci când au avut o bară, prin Tănasă.

Reclamă

Sepsi Sfântu Gheorghe a controlat autoritar partida după ce a primit rapid gol.

Dorinel Munteanu, tiradă după Sepsi – Oţelul 1-1: „Nu sunt mulţumit absolut deloc”!

Dorinel Munteanu, tiradă după Sepsi – Oţelul 1-1. Antrenorul lui Oţelul Galaţi şi-a avertizat jucătorii şi s-a arătat supărat şi pe arbitru.

Chiar dacă cei de la Sepsi au controlat jocul în majoritatea timpului, Dorinel Munteanu a susţinut că echipa lui merita victoria.

Reclamă 4 / 0/3

Asta e situaţia, ce să facem… A fost un joc exact cum mă aşteptam, aprig, disputat. Sigur, la prima vedere trebuie să fiu mulţumit cu un punct, dar nu sunt mulţumit absolut deloc de repriza a doua. I-am lăsat să vină peste noi şi au profitat, au marcat.

Nu s-a văzut absolut deloc diferenţa (n.r.: între Oţelul şi Sepsi). O să am o discuţie cu ei (n.r.: cu jucătorii), v-am spus de la început, nu mă bazez pe 11 jucători, mă bazez pe toţi 24.

„Fatai să joace pentru echipă şi după aia să-şi dea cu părerea”

Fatai să joace el pentru echipă şi după aia să-şi dea cu părerea.

Centralul m-a avertizat. Şi la jocul trecut am pus o întrebare, dacă centralul e rudă cu cineva de la ei, aşa şi acum. Team-managerul meu le-a spus să nu mai vorbească cu ei.

Nu-mi cer scuze că s-a văzut pe teren. Şi aşa am 3 cartonaşe galbene, vin meciuri grele.

Dacă nu-i spui nimic, îi pui o întrebare şi el zice că îl iau la mişto… Team-managerul meu a pus această întrebare.

Nu pot să fiu bucuros de absolut nimic fiindcă meritam victoria.

Reclamă

Nu sunt mulţumit deloc, doar 4 puncte, am luat Cine se mulţumeşte cu puţin n-o să reziste la echipa mea”, a spus Dorinel Munteanu pentru digisport.ro după Sepsi – Oţelul 1-1.

Sepsi – Oțelul 1-1. Elevii lui Liviu Ciobotariu au egalat pe final, după ce au dominat tot meciul. Gălăţenii, bară în prelungiri!

Sepsi – Oțelul 1-1 a fost în format live score pe AS.ro. Înaintea acestui meci, Sepsi venea după rezultatul excelent obținut în turul 2 al UEFA Conference League. Covăsnenii patronați de Laszlo Dioszegi au trecut cu scorul de 6-0, la general, de CSKA Sofia, o formație cu o vastă experiență europeană, din Bulgaria. De cealaltă parte, nou promovata Oțelul venea după eșecul cu FCSB, scor 0-2.

Până în momentul de față, Oțelul Galați nu a reușit să obțină nicio victorie de la revenirea în Liga 1. A fost 1-1 cu UTA, 0-0 cu Universitatea Craiova și 0-2 cu FCSB, înainte de acest 1-1 cu Sepsi. Înaintea acestei partide, echipa din Moldova se afla pe locul al 15-lea, cu 2 puncte, în timp ce elevii lui Liviu Ciobotariu erau pe locul 3 cu 7 puncte.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și