Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de evoluţiile lui Florinel Coman: „E alt om! Diferenţa între el şi restul este uriaşă!”

Viviana Moraru Publicat: 13 aprilie 2023, 23:42

Reclamă
Mihai Stoica, impresionat de evoluţiile lui Florinel Coman: „E alt om! Diferenţa între el şi restul este uriaşă!

Mihai Stoica, impresionat de forma lui Florinel Coman

Mihai Stoica şi Florinel Coman, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Mihai Stoica s-a arătat impresionat de forma arătată de Florinel Coman, în acest an. „Mbappe de România” a devenit unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, iar managerul general al echipei ştie unde s-a făcut diferenţa. Acesta susţine că extrema stângă a vicecampionilor a început să pună mai mult accent pe pregătirea fizică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a marcat un gol superb în remiza dintre CFR Cluj şi FCSB, din runda precedentă. După ce spre finalul lui 2022 intrase într-un „con de umbră”, internaţionalul român a devenit din nou un jucător de bază în trupa lui Gigi Becali.

Mihai Stoica, impresionat de forma lui Florinel Coman

Mihai Stoica susţine că Florinel Coman a devenit un alt om, mărturisind că a purtat o discuţie cu el înaintea partidei cu Sepsi. Managerul general de la FCSB a declarat că extrema stânga face mult mai multe antrenamente decât în trecut, fiind unul dintre cei mai buni jucători din lotul FCSB-ului, la acest capitol.

De asemenea, MM este de părere că Florinel Coman posedă anumite calităţi fizice remarcabile, şi de asemenea s-a dezvoltat foarte mult şi din punct de vedere mental, fapt observat în evoluţiile sale din ultima vreme.

„Am vorbit înainte de a se întâmpla toate astea, înainte de meciul cu Sepsi, am spus clar că este alt om, nu e alt fotbalist, e alt om.

Reclamă

Un om care lucrează poate cel mai bine din toată echipa acum, care merge seara şi face antrenamente suplimentare, şi antrenamente grele.

Nu se duce acolo doar ca să posteze pe reţele. Era logic… hai să îţi spun ceva extrem de interesant. Există un aparat care măsoară forţa explozivă, forţa în picioare pe care o are un jucător.

Unitatea de măsură este în newtoni, se cheamă izokinetic. De regulă, jucătorii accidentaţi trebuie să treacă un test pentru a continua procesul de revenire.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii noştri sunt undeva între 200 şi 250 de newtoni, cei puternici se duc spre 250. Florinel Coman, cu ambele picioare, 330! Este uriaşă diferenţa între el şi restul jucătorilor.

Are nişte calităţi fizice remarcabile, e un atlet perfect. În momentul în care el va rămâne la nivelul la care e acum mental, pentru că mental a depăşit anumite bariere.

Nu îi plăcea să se antrenze, acum îşi doreşte să se antreneze mai mult decât i se oferă posibilitatea la noi şi asta se vede în joc”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Florinel Coman, dezvăluiri despre perioada în care a fost antrenat de Gică Hagi

Florinel Coman a făcut dezvăluiri despre perioada în care a fost antrenat de Gică Hagi. „Mbappe de România” susţine că „Regele” punea mare presiune pe jucătorii săi, însă presiunea îi ajuta pe aceştia să devină mai buni, să se simtă „cu adevărat” fotbalişti.

„Prima şi prima dată nu mi-a plăcut deloc, pentru că eram departe de casă, de prieteni, aşa că… vorbeam cu mama mea şi îi spuneam <<vreau să plec, nu îmi place, nu m-am acomodat>>.

Şi mama îi spunea tatei, tata mă suna şi îmi spunea că dacă vreau să fac asta, trebuie să fac sacrificii foarte mari şi, până la urmă, am tras de mine, iar după o perioadă de şase-şapte luni, chiar mă acomodasem foarte bine şi intrase totul în normal.

Acolo, presiunea venea de la domnul Hagi, care îţi doreai să… adică era o presiune foarte frumoasă, o simţeai, o presiune care te făcea să te simţi fotbalist adevărat”, a declarat Florinel Coman, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și