Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de un fost jucător de la FCSB: „Fuge cât doi de 17 ani!”

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2023, 8:24

Reclamă
Mihai Stoica, impresionat de un fost jucător de la FCSB: „Fuge cât doi de 17 ani!

"A fost blat?". Reacţia imediată a lui Mihai Stoica după Farul - Rapid 7-2

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica s-a arătat impresionat de un fost jucător de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor l-a remarcat pe Alexandru Chipciu, cel care a marcat în victoria echipei sale, U Cluj, cu Petrolul, scor 2-0. MM susţine că jucătorul de 34 de ani are o formă fizică de invidiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Chipciu evoluează la U Cluj din vară, atunci când a fost transferat de oficialii „şepcilor roşii” de la rivala locală, CFR Cluj.

Mihai Stoica, impresionat de un fost jucător de la FCSB

Mihai Stoica a transmis imediat un mesaj pe reţelele de socializare, după partida dintre Petrolul şi U Cluj. Remarcatul managerului de la FCSB a fost Alexandru Chicpiu, despre care susţine că prestează un joc extrem de bun, în ciuda vârstei sale,de 34 de ani.

„Chipciu, la 34, fuge cât 2 de 17 ani”, se arată în mesajul postat de Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Mihai Stoica a fost cel care a insistat pentru transferul lui Alexandru Chipciu la FCSB, în 2012. La momentul respectiv, Gigi Becali plătea aproximativ 2 milioane de euro celor de la FC Braşov, în schimbul jucătorului care a cucerit trei titluri în tricoul roş-albastru.

Reclamă

Ulterior, Chipciu a plecat de la FCSB în 2018, atunci când era cumpărat de Anderlecht cu 4 milioane de euro. Jucătorul a revenit în Liga 1 în iarna lui 2020, atunci când era transferat de CFR Cluj.

Alex Chipciu, savuros după ce a marcat în Petrolul – U Cluj 0-2

Alex Chipciu a avut un interviu savuros după ce a marcat în meciul Petrolul – U Cluj, scor 0-2, din etapa a 4-a a play-out-ului Ligii 1. Veteranul ardelenilor a marcat în minutul 10, iar Dan Nistor a stabilit rezultatul final după un sfert de oră de joc.

La flash-interviurile de la finalul partidei, Alex Chipciu a avut un dialog spumos cu reporterul. A dezvăluit cum s-a sărbătorit, în vestiar, victoria din prima zi de Paște.

Reclamă 4 / 0/3

”E frumos când câștigi. Dacă dai gol, e și mai frumos. Eram într-o situația cam dificilă, ne bucurăm că am luat toate punctele. Dacă nu-i luptă, ce poate să fie? E Manchester City în România? Sunt doar câteva echipe de calitate în lume, în rest, toate se luptă.

E ca în viață. Nu putem să jucăm baraj sau să retrogradăm, Doamne ferește. Nu e ușor, am zis că play-out-ul e diferit, sunt multe echipe fără probleme financiare, nu ca în anii trecuți. Sunt două echipe care pică și două care joacă baraj.

Noi nu prea petrecem după victorii, suntem martalogi ca entuziasm. S-au băgat și niște manele, cum ne place nouă românilor. Am și uitat că jucăm în ziua de Paște, când e stresul ăsta cu retrogradarea pierzi din vedere multe lucruri, dar ne place.

Mereu ne gândim la cine dă gol. Doar ăla care dă gol e important? Toți jucătorii trebuie să-și facă partea lor. Cred că ar fi mai important să ne gândim toți la echipă”, a spus Chipciu la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și