Închide meniul

Alex Chipciu, savuros după ce a marcat în Petrolul – U Cluj 0-2: „E Manchester City în România?”. Ardelenii au sărbătorit cu manele în vestiar

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2023, 21:00

Reclamă
Alex Chipciu, savuros după ce a marcat în Petrolul – U Cluj 0-2: „E Manchester City în România?. Ardelenii au sărbătorit cu manele în vestiar

Fanii lui CSA Steaua, replică acidă pentru Alexandru Chipciu

Alex Chipciu, la o conferință de presă / AntenaSport

Alex Chipciu a avut un interviu savuros după ce a marcat în meciul Petrolul – U Cluj, scor 0-2, din etapa a 4-a a play-out-ului Ligii 1. Veteranul ardelenilor a marcat în minutul 10, iar Dan Nistor a stabilit rezultatul final după un sfert de oră de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La flash-interviurile de la finalul partidei, Alex Chipciu a avut un dialog spumos cu reporterul. A dezvăluit cum s-a sărbătorit, în vestiar, victoria din prima zi de Paște.

Alex Chipciu, savuros după ce a marcat în Petrolul – U Cluj 0-2

E frumos când câștigi. Dacă dai gol, e și mai frumos. Eram într-o situația cam dificilă, ne bucurăm că am luat toate punctele. Dacă nu-i luptă, ce poate să fie? E Manchester City în România? Sunt doar câteva echipe de calitate în lume, în rest, toate se luptă.

E ca în viață. Nu putem să jucăm baraj sau să retrogradăm, Doamne ferește. Nu e ușor, am zis că play-out-ul e diferit, sunt multe echipe fără probleme financiare, nu ca în anii trecuți. Sunt două echipe care pică și două care joacă baraj.

Noi nu prea petrecem după victorii, suntem martalogi ca entuziasm. S-au băgat și niște manele, cum ne place nouă românilor. Am și uitat că jucăm în ziua de Paște, când e stresul ăsta cu retrogradarea pierzi din vedere multe lucruri, dar ne place.

Reclamă

Mereu ne gândim la cine dă gol. Doar ăla care dă gol e important? Toți jucătorii trebuie să-și facă partea lor. Cred că ar fi mai important să ne gândim toți la echipă”, a spus Chipciu la digisport.ro.

Petrolul a pierdut cu Universitatea Cluj, 0-2, în etapa a 4-a din play-out

Echipa Universitatea Cluj a învins duminică, în deplasare, scor 2-0, formaţia Petrolul Ploieşti în etapa a 4-a din Play-out-ul Superligii.

Startul partidei de pe stadionul „Ilie Oană” s-a dat pe o ploaie torenţială, care însă nu i-a deranjat pe oaspeţi. Clujenii au deschis scorul repede, în minutul 10, prin Chipciu, iar în minutul 16 Nistor a stabilit scorul final. Petrolul pierde primul meci după o serie de patru victorii consecutive, şi este pe locul secund în clasament, cu 27 de puncte, în timp ce U Cluj se află pe locul 6, cu 23 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

PETROLUL: Vâlceanu – Papp (Dumitriu 79), Meijers, Mathaus – Doua, Seto (Purtic 85), Jair Tavares, Grozav, Ţicu – Irobiso, M. Bratu (Jefferson 38). ANTRENOR: Florin Pîrvu

U CLUJ: Gorcea – Oancea, Martic, Fl. Ilie, Chipciu – I. Filip, Bic, Goranov (Remacle 85) – Nistor – Mamadou Thiam (Jose Gomes 69), Tescan (G. Simion 62). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

Cartonaşe galbene: Irobiso 33, Jefferson 54, Meijers 73 / Mamadou Thiam 59, Oancea, Jose Gomes 74, Gorcea 85

Arbitri: Barbu Marian – Tunyogi Ferencz, Bucsi Imre-Laszlo

Arbitri VAR: Kovacs Szabolcs – Peşu Ionela Alina

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și