Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de un fotbalist de la Farul: „E jucătorul-revelație din acest sezon!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 7 mai 2023, 21:19

Mihai Stoica, impresionat de un fotbalist de la Farul: E jucătorul-revelație din acest sezon!”

Mihai Stoica, impresionat de un fotbalist de la Farul

Jucătorii de la Farul, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica, impresionat de un fotbalist de la Farul. Managerul general de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă pentru Constantin Grameni, mijlocașul liderului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica l-a lăudat pe tânărul fotbalist al lui Gică Hagi pentru pasele foarte bune pe care le oferă colegilor.

Mihai Stoica, impresionat de un fotbalist de la Farul: „E jucătorul-revelație din acest sezon!”

Ba mai mult, oficialul celor de la FCSB este de părere că Constantin Grameni este jucătorul-revelație al acestui sezon, scoțând în evidență calitățile elevului lui Gică Hagi.

„Să discutăm şi despre assist-ul lui Grameni. Jucătorul-revelație al acestei ediţii de campionat este Grameni. Alibec a mai avut campionate bune, chiar şi la Astra. Dar Grameni… Să luăm şi golul marcat de Alibec în Giuleşti, tot pasă Grameni”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Gică Hagi, în culmea fericirii după Farul – Rapid 7-2: „A fost o seară magică! Jucătorii au fost fenomenali”

Gică Hagi, în culmea fericirii după Farul – Rapid 7-2. Antrenorul „marinarilor” și-a felicitat jucătorii pentru evoluția foarte bună împotriva giuleștenilor. De pe 3 mai 1989 nu a mai primit Rapid cel puţin şapte goluri. Atunci giuleştenii pierdeau cu 2-8 meciul cu rivala Steaua, la care Gică Hagi era pe teren.

Reclamă

Denis Alibec a deschis scorul din penalty, în minutul 3. Imediat s-a făcut remarcat şi Tudor Băluţă, cel care a reuşit o „dublă” (23, 27). Farul a rezolvat soarta meciului la ultimul minut al primei reprize, când a înscris din nou şi Alibec. A fost show după pauză. Cristian Săpunaru a redus din diferenţă (61), după care Alibec a reuşit hat-trick-ul (61). Louis Munteanu a marcat de două ori în 2 minute (75, 77). Rezultatul final l-a stabilit Dugandzic, din penalty, în minutul 86. În urma acestui rezultat, Farul a făcut un pas important spre titlu, ajungând la 46 de puncte în Liga 1.

„A fost o seară magică, frumoasă pentru noi, pentru constănțeni, pentru Farul, pentru toți care au fost la stadion. Am pregătit meciul foarte bine din toate punctele de vedere. Ei au venit puțin cam relaxați, după cele 2 victorii. Am început cu o fază foarte bună, ne-a ieșit totul bine pentru că ne-am pregătit, jucătorii au fost fenomenali.

Toată echipa a jucat bine, dar totul durează o zi în fotbal. De mâine iarași trebuie să fim cu picioarele pe pământ. Acasă jucăm foarte bine. Dacă păstrăm lucrul acesta, suntem periculoși. În deplasare trebuie să încercăm să facem lucrurile pe care le facem și acasă. Vom vedea, avem două zile libere și apoi trebuie să pregătim foarte bine următorul meci”, a declarat Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Stoica, impresionat de un fotbalist de la Farul
  • „E jucătorul-revelație din acest sezon!”

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și