Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la rivala CFR Cluj: „E un fel de Cristiano Ronaldo”

Viviana Moraru Publicat: 4 decembrie 2022, 19:04

Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la rivala CFR Cluj: „E un fel de Cristiano Ronaldo

Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la CFR Cluj

Mihai Stoica, într-un meci la FCSB / Profimedia

  • Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la CFR Cluj
  • Ce a declarat managerul de la FCSB

Mihai Stoica este impresionat de un jucător de la CFR Cluj. Managerul general de la FCSB susţine că deşi are 36 de ani, Ciprian Deac este într-o formă fizică de senzaţie, comparându-l cu Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac este unul dintre jucătorii cheie de la CFR Cluj. Mijlocaşul a bifat 32 de partide în actualul sezon, marcând 5 goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 11 reuşite ale coechipierilor săi.

Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la CFR Cluj

Mihai Stoica este uluit de faptul că Ciprian Deac poate menţine un ritm infernal, chiar şi la 36 de ani. Managerul de la FCSB susţine că deşi unii jucători se plâng că dispută meciuri din trei în trei zile, mijlocaşul lui Dan Petrescu face faţă cu brio perioadei aglomerate pe care o traversează campioana României, fiind un „pachet de muşchi”.

Reclamă

Mai mult decât atât, Deac este comparat de MM cu Cristiano Ronaldo, lusitanul care a evoluat în toate partidele naţionalei sale, de la Campionatul Mondial din Qatar.

„(n.r. despre faptul că e bine să joci din 3 in 3 zile) Nu cred că e aşa… din moment ce zic toţi că le e greu să joace din 3 în 3 zile. Dar… Deac joacă la 36 de ani şi e din ce în ce mai bun. El e un altfel de jucător. E un fel de Cristiano Ronaldo. Mai are puţin şi se mută în sala de sport”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

Ciprian Deac a fost titular în ultima partidă celor de la CFR Cluj, şi anume victoria cu Chindia, din Liga 1. Mijlocaşul a fost înlocuit de Dan Petrescu pe final de joc, în minutul 84, în locul său fiind introdus brazilianul Roger.

Pe ce echipă mizează Mihai Stoica pentru calificarea în play-off

Mihai Stoica, managerul de la FCSB, şi-a ales echipa preferată pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1. MM mizează pe Sepsi, echipa lui Cristiano Bergodi traversând o formă de vis în ultimele runde.

Mihai Stoica a întocmit clasamentul final al sezonului regular din Liga 1. Managerul roş-albaştrilor este convins că FCSB se va clasa în primele şase, la fel ca şi rivalii de la CFR Cluj sau Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica este de părere că Sepsi îşi va asigura biletele pentru play-off, deşi trupa lui Cristiano Bergodi se află pe locul 7 în acest moment. Managerul de la FCSB susţine că în acest sezon nu este loc de surprize, şi nu mizează pe Petrolul sau Hermannstadt pentru calificarea în primele şase, deşi cele două nou-promovate au prestat un joc solid în această stagiune.

„Eu o văd în play-off pe Sepsi, echipă care nu e în play-off acum. Nu vreau să spun că oricine are şanse, eu văd în play-off Farul, CFR, Rapid, CSU Craiova, noi (n.r. – FCSB) şi Sepsi! Nu văd, nici Petrolul, nici Hermannstadt! Asta vedeam şi văd de câteva multe etape, când noi eram pe locul 14″, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:22 VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid