Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de un transfer de la rivala Rapid! Jucătorul clasat peste doi titulari de la FCSB: „E foarte bun!”

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2024, 23:20

Reclamă
Mihai Stoica, impresionat de un transfer de la rivala Rapid! Jucătorul clasat peste doi titulari de la FCSB: „E foarte bun!

Mihai Stoica, impresionat de un transfer de la rivala Rapid

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica s-a declarat impresionat de un transfer de la rivala Rapid. MM a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Constantin „Dina” Grameni, fotbalist transferat de giuleşteni de la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost extrem de activă pe piaţa transferurilor, în pauza datorată meciurilor echipelor naţionale. Pe lângă „Dina” Grameni, giuleştenii i-au mai prezentat oficial şi pe Tobias Christensen şi pe Clinton N’Jie.

Mihai Stoica, impresionat de un transfer de la rivala Rapid

Mihai Stoica a subliniat că „Dina” Grameni este un jucător matur, deşi are doar 22 de ani. MM susţine că rivala Rapid a reuşit un transfer excelent, mijlocaşul fiind unul dintre cei mai importanţi jucători de la Farul în sezonul 2022-2023, sezon în care constănţenii au devenit campioni.

Totodată, pus să aleagă echipa ideală din Liga 1, Mihai Stoica a transmis că dacă i-ar fi fost permis să aleagă şi jucători de la FCSB, l-ar fi ales tot pe „Dina” Grameni, în detrimentul titularilor de la FCSB, Adrian Şut şi Mihai Lixandru.

„Grameni e unul clar! Poate că anul trecut nu a fost la nivelul la care a fost în (n.r. sezonul) 2022-2023, când a fost cel mai bun sezonu al lui şi când a avut un raport substanţial la câştigarea campionatului de către Farul, marcând 7 goluri.

Reclamă
Reclamă

E un jucător foarte bun, care a crescut foarte mult, doar 22 de ani, cred că e o achiziţie foarte bună făcută de Rapid! E un jucător cu care ajungi la poartă. Mă uitam şi la naţionala de tineret acum, el a căpătat maturitate, fotbalistic e la 30 de ani. Are piciorul stâng foarte bun şi e foarte inteligent, adică cred că e genul de jucător care e în stare să interpreteze orice partitură îi dă antrenorul.

Şi dacă i-aş fi avut pe Şut şi Lixandru, pe mijlocaşii noştri, Grameni avea şanse mari în opinia mea”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Mihai Stoica a ales cel mai bun prim 11 din Liga 1

Mihai Stoica a ales cel mai bun prim 11 din Liga 1. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB nu a ales, însă, niciun jucător de la formaţia campioană, nefiindu-i permis acest lucru.

Reclamă

Pentru postul de portar, Mihai Stoica l-a ales pe Benjamin Siegrist, elveţianul transferat de Neil Lennon la Rapid. MM a ales sistemul cu patru fundaşi, aceştia fiind Cristi Manea, Cristi Săpunaru, Vladimir Screciu şi Nicuşor Bancu.

Pentru poziţia de închizători, într-un sistem de 4-2-3-1, Mihai Stoica i-a ales pe „Dina” Grameni şi pe Anzor Mekvabishvili, internaţionalul georgian de la Universitatea Craiova.

În atac, Mihai Stoica i-a inclus în echipa ideală pe Ştefan Baiaram, pe Panagiotis Tachtsidis şi pe Alexandru Mitriţă. Pe poziţia de vârf împins a fost ales Louis Munteanu, conform primasport.ro, atacant care a fost dorit şi de FCSB în această vară.

Primul 11 ideal din Liga 1, ales de Mihai Stoica:

  • Siegrist (Rapid) – Manea (Rapid), Săpunaru (Rapid), Screciu (Univ. Craiova), Bancu (Univ. Craiova) – Grameni (Rapid), Anzor (Univ. Craiova) – Baiaram (Univ. Craiova), Tachtsidis (CFR Cluj), Mitriţă (Univ. Craiova) – Louis Munteanu (CFR Cluj)
Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:09

„Rezultatele nu sunt întâmplătoare!” Gabi Tamaş s-a convins, după primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la naţională

23:01

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Anunţul despre stadionul din Constanţa, care ar urma să-i poarte numele

22:29

Mihai Stoica a ales cel mai bun prim 11 din Liga 1! Jucătorul de la Rapid care l-a cucerit

22:03

„Ai cerut 300.000 de euro dacă eşti dat afară?” Răspunsul lui Adrian Mutu, după ce a primit o ofertă din Liga 1!

21:56

Transfer de senzaţie pentru Răzvan Lucescu! Un fost campion cu Liverpool, aşteptat la PAOK

21:48

„A avut oferte” Ce a păţit un titular al echipei naţionale după ce a ratat transferul: „Sunt dezamăgit de antrenor şi preşedinte”

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 4 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 5 Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Fostul jucător de la Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid 6 Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni
Citește și