Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de victoria lui Dinamo cu Voluntari: „Este o emulaţie extraordinară!”

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2023, 8:49

Reclamă
Mihai Stoica, impresionat de victoria lui Dinamo cu Voluntari: „Este o emulaţie extraordinară!

Mihai Stoica, impresionat de victoria lui Dinamo cu Voluntari

Jucătorii lui Dinamo, în timpul meciului cu Voluntari/ Hepta

Mihai Stoica s-a arătat impresionat de victoria obţinută de Dinamo cu Voluntari, scor 3-2. Managerul general al celor de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă pentru Ovidiu Burcă, mărturisind că tehnicianul a reuşit să obţină puncte, deşi a transferat jucători din ligile inferioare în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a obţinut a doua victorie consecutivă în Liga 1. „Câinii” au învins-o dramatic pe Voluntari cu scorul de 3-2, după ce ilfovenii au ratat şi un penalty în prelungiri. Trupa lui Ovidiu Burcă a acumulat şapte puncte şi a urcat provizoriu pe locul şapte.

Mihai Stoica, impresionat de victoria lui Dinamo cu Voluntari

Mihai Stoica este de părere că suporterii au o mare contribuţie în faptul că Dinamo este neînvinsă de trei runde în Liga 1. MM a declarat că s-a creat o emulaţie în jurul echipei, după ce aceasta a reuşit promovarea, la capătul sezonului trecut.

De asemenea, managerul general de la FCSB a mai declarat că ideile lui Ovidiu Burcă funcţionează la trupa din Ştefan cel Mare, remarcând evoluţia lui Goncalo Gregorio, cel care a marcat un gol în victoria cu Voluntari.

„Dinamo joacă şi e surprinzător, pentru că nu are mare calitate. Dar are un antrenor care are nişte idei care funcţionează. A venit cu Bena în faţa apărării. Puţine echipe vor putea bate la Voluntari.

Reclamă

Acum, au umplut (n.r. suporterii dinamovişti) Arcul. E o emulaţie extraordinară. (n.r. De unde această emulaţie?) Suporterii au fost foarte implicaţi în salvarea echipei. Burcă, fără mari fotbalişti. A adus jucători de care nu ştia nimeni. Uite, nu joacă Ghezali, dar joacă Gregorio, care a venit din Liga a 3-a. A dat gol. E clar că funcţionează bine strategia lui Burcă. Eu cred că factorul fizic este clar conectat cu cel mental. Când ai stadionul plin, joci acasă, contează”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Ovidiu Burcă, după FC Voluntari – Dinamo 2-3

Ovidiu Burcă a fost în culmea fericirii după FC Voluntari – Dinamo 2-3. Antrenorul dinamoviştilor a trăit la intensitate maximă finalul dramatic de meci. Sigurjonsson a ratat un penalty în minutul 7 al prelungirilor.

„A fost un meci care m-a consumat foarte tare. Au fost nişte momente complicate spre finalul lui. Trebuie să rămânem după acest meci cu acest spirit. Asta înseamnă Dinamo, să nu renunţi niciodată. Întotdeauna trebuie să ai reacţie. Trebuie să le mulţumesc băieţilor şi cred că suntem pe drumul cel bun. Încercăm să îi dezvoltăm şi să le punem în valoare calităţile.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă la început, lucrurile sunt mai complicate trebuie să avem răbdare. Le-am trăit la maximum, au fost nişte aşteptări mai lungi. Mă bucur că VAR-ul ne asistă. E bine că avem acest sistem pentru că eliminăm greşelile. A fost un meci frumos pentru suporteri, epuizant pentru noi pe bancă. Din exterior, pamenii văd o anumită parte a lucrurilor. Noi din interior trebuie să fim consecvenţi muncii pe care o facem. Noi ne dorim să jucăm pe Arena Naţională. Eu cred că va veni lume multă şi vor fi 30 de mii de dinamovişti„, a spus Ovidiu Burcă la digisport.ro, după FC Voluntari – Dinamo 2-3.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și