Închide meniul

Mihai Stoica, în extaz după ce Rapid şi CFR Cluj au pierdut cu echipele din Craiova: „Când ţin cu ele, ţin cu amândouă deodată!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 februarie 2023, 0:00 / Actualizat: 12 februarie 2023, 1:27

Mihai Stoica, în extaz după ce Rapid şi CFR Cluj au pierdut cu echipele din Craiova: „Când ţin cu ele, ţin cu amândouă deodată!

Mihai Stoica

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB / Hepta

Mihai Stoica a fost în extaz după ce Rapid şi CFR Cluj au pierdut derby-urile jucate cu echipele din Craiova. FCSB poate fi marea câştigatoare a etapei, dacă va învinge în partida cu FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria celor de la FC U Craiova din Giuleşti o poate aduce pe FCSB peste Rapid în clasament, cu 5 etape înaintea finalului sezonului regular. Rapid are 45 de puncte, dar şi un meci mai mult disputat decât FCSB, care are cu un punct mai puţin.

Mihai Stoica s-a arătat mulţumit şi de victoria celor de la Universitatea Craiova în faţa campioanei CFR Cluj. FCSB poate ajunge la doar 3 puncte în spatele echipei antrenate de Dan Petrescu.

Mihai Stoica, în extaz după ce Rapid şi CFR Cluj au pierdut cu echipele din Craiova

Imediat după ce Universitatea Craiova a învins pe CFR Cluj, Mihai Stoica a postat un mesaj prin care lasă de înţeles că este extrem de mulţumit de rezultatele din această etapă.

„Eu, de obicei, nu țin cu Craiova. Dar, când țin, țin cu amândouă deodată„, a fost mesajul postat de Mihai Stoica.

Reclamă

Dan Petrescu începe să simtă presiunea luptei pentru titlu

Dan Petrescu începe să se teamă în lupta la titlu de FCSB. A doua înfrângere consecutivă pentru campioana României l-a făcut pe antrenorul ardelenilor să spună că, în acest ritm, echipa sa nu are nicio şansă la titlu.

„Când nu marchez, e o problemă, mai ales că avem mulţi atacanţi. Mă îngrijorează tot. Cel mai mult mă îngrijorează că luăm goluri. Nu poţi să iei campionatul aşa, avem deja 7 înfrângeri. E clar că apărarea nu mai e ce a fost. E o perioadă mai grea. Mai sunt 15 meciuri, noi avem şi Europa, dar şi Cupa României. E clar că trebuie să facem o analiză mai clară”, a spus Dan Petrescu după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0.

În schimb, Ciprian Deac crede că tot CFR Cluj va avea ultimul cuvânt de spus în acest campionat. Dar pentru asta, CFR Cluj ar trebui să arate un alt joc în meciurile rămase dins ezonul regular, dar şi în cele 10 partide decisive din playoff.

Reclamă 4 / 0/3

„Important e ca noi să ne trezim. Aşa nu se mai poate, de când sunt eu aici nu am pierdut două meciuri la rând cu contracandidatele la titlu. În playoff începe campionatul adevărat, acolo se va juca pe 3 puncte. Eu zis să vorbim mai puţin şi să facem mai mult. Aşa am câştigat trofee. Toată lumea crede că suntem morţi, dar o să vorbim la finalul campionatului, când se va trage linie„, a spus şi Ciprian Deac.

Leo Strizu e convins că Rapid şi Universitatea Craiova nu vor conta în lupta la titlu

Leo Strizu e convins că Rapid şi Universitatea Craiova nu se vor putea lupta la titlu, în acest sezon al Ligii 1. Antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB a analizat situaţia din clasament şi crede că se va duela numai cu CFR Cluj şi Farul.

Cred că prin decizia care s-a dat (n.r – de la TAS), Farul va avea mult mai mult de câștigat și mult mai mult de tras pentru a forța să iasă campioni. Oricum, lupta se va duce în trei – noi, Farul și CFR, dar această decizie cred că îi motivează.

Eu nu discut despre adversari. Eu v-am spus cum văd eu și cum cred că se va derula lupta la titlu, în 3. Pot fi și surprize, dar așa o văd eu. Eu cred că noi, Farul și CFR ne vom disputa bătălia pentru titlu„, a declarat Leo Strizu la conferinţa de presă.

FCSB a câştigat trei dintre ultimele patru meciuri din campionat. Singurul pas greşit din 2023 l-a făcut cu Farul. A condus până în minutul 90+4 pe Arena Naţională, dar constănţenii lui Gică Hagi au reuşit să întoarcă in extremis scorul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și