Închide meniul

Mihai Stoica încă nu ia în calcul scenariul în care FCSB să rateze playoff-ul: „E prematur să discutăm, dar niciodată nu spun: ‘Mamă, ce o să-i batem pe ăştia!'”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 septembrie 2022, 18:30

Mihai Stoica încă nu ia în calcul scenariul în care FCSB să rateze playoff-ul: „E prematur să discutăm, dar niciodată nu spun: Mamă, ce o să-i batem pe ăştia!'

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimediaimages

Mihai Stoica încă nu ia în calcul scenariul în care FCSB să rateze playoff-ul. Managerul general al FCSB admite că distanţa faţă de primele locuri se măreşte, însă a spus că este prematur pentru a fi luat în calcul un astfel de scenariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început dezastruos noul sezon. Echipa lui Nicolae Dică are o singură victorie în şapte meciuri jucate.

Mihai Stoica încă nu ia în calcul scenariul în care FCSB să rateze playoff-ul

Noi am fost obişnuiţi mereu să ne uităm în clasament, să vedem câte puncte ne despart de CFR. În foarte rare situaţii, câte ne despart de CS U Craiova. Acum nu mai ştii la cine să te uiţi. Rapid e la o distanţă foarte mare, toate echipele sunt la distanţă foarte mare. Acum am început să ne uităm câte puncte ne despart de locul 6.

Sigur avem un meci în mână, dar totuşi distanţa se măreşte. (n.r. te temi că nu prindeţi play-off-ul?) E prematur să discutăm. Şi ce semnal aş tranmiste eu dacă mă tem? Eu oricum sunt de regulă mai alarmist şi mai pesimist aşa de felul meu. Niciodată nu spun, mamă ce o să-i batem pe ăştia”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Jucătorul pe care îl regretă Mihai Stoica, după ce FCSB a ajuns pe locul 13 în Liga 1

Mihai Stoica a recunoscut care este jucătorul pe care îl regretă. Managerul general al roş-albaştrilor a oferit primele explicaţii după Farul – FCSB, scor 3-1, din etapa a 8-a a Ligii 1.

Reclamă

Echipa antrenată de Nicolae Dică a ajuns pe locul 13 în Liga 1. Are o restanţă de disputat, dar e mai aproape de locurile care duc în liga a 2-a decât de cele care asigură prezenţa în play-off. MM e convins că la echipă se simte lipsa lui Florin Tănase.

Fostul căpitan al vicecampioanei a ajuns la Al Jazira, arabii plătind clauza de reziliere de 3 milioane de euro. Gigi Becali a investit jumătate din această sumă şi l-a transferat pe Andrea Compagno de la FC U Craiova 1948. De la atacantul italian sunt cele mai mari aşteptări pentru rezolvarea problemelor din ofensivă.

Am avut şi avem, de fapt sper să nu mai avem odată cu venirea lui (n.r Andrea Compagno), o problemă mare. Ne-am pierdut marcatorul ultimilor ani, un jucător care, chiar dacă acoperea mai multe posturi, juca de multe ori şi pe poziţia de număr 9, Florin Tănase„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În perioada petrecută în tricoul roş-albastru, Tănase a evoluat în 227 de meciuri, reuşind să înscrie 83 de goluri şi să ofere 41 de pase decisive. Un singur trofeu a câştigat Florin Tănase la FCSB: Cupa României, în sezonul 2019-2020.

Andrea Compagno, gol la debut în Farul Constanța – FCSB

Compagno a reușit gol la debut în Farul Constanța – FCSB. Atacantul italian a redus din diferență în repriza secundă, când constănțenii conduceau cu 2-0.

Andrea Compagno a marcat la doar două zile după transfer. Atacantul transferat pentru 1.5 milioane de euro a readus, pentru scurt timp, speranța în tabăra roș-albaștrilor.

Compagno a marcat în minutul 70. Florinel Coman a luat o acțiune pe cont propriu, i-a centrat atacantului italian, iar acesta a marcat primul său gol în tricoul roș-albaștrilor.

Cotat la 500.000 de euro, Compagno este golgheterul Ligii 1, cu 6 reușite. Cinci dintre acestea au fost pentru FC U Craiova 1948.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și