Închide meniul

Mihai Stoica, încântat de noul atac al lui FCSB! Jucătorul care l-a „cucerit”: „O să fie excepţional!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 septembrie 2022, 8:20

Mihai Stoica, încântat de noul atac al lui FCSB! Jucătorul care l-a „cucerit: „O să fie excepţional!

Mihai Stoica, încântat de noul atac al lui FCSB! Jucătorul care l-a "cucerit"

Mihai Stoica și Nicolae Dică, în timpul unui meci / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Mihai Stoica este încântat de campania de transferuri şi de noul atac al lui FCSB. Gigi Becali a schimbat ofensiva „din temelii” şi nu s-a uitat la bani în încercarea de a-i găsi un înlocuitor lui Florin Tănase. I-a adus pe David Miculescu, Andrea Campagno şi Billel Omrani. Numai fostul atacant al lui CFR Cluj a venit gratis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM se aşteaptă ca francezul care a câştigat cinci titluri cu CFR Cluj să-şi pună amprenta şi asupra jocului roş-albaştrilor. Totuşi, s-a declarat „cucerit” de fostul vârf al lui Adrian Mititelu, Andrea Compagno.

Mihai Stoica, încântat de noul atac al lui FCSB

Managerul general de la FCSB este convins că italianul pe care s-au plătit 1.5 milioane de euro va face diferenţa. A înscris deja un gol, după transferul la vicecampioana României. A marcat împotriva liderului Ligii 1, Farul.

„L-am luat pe Compagno, 1.5 milioane, s-a zis că e prea scump. L-am luat pe Miculescu, 1,7 milioane, s-a zis că nu se poate, că sunt prea mulți bani. Ne țin unii socoateală. Acum nu e bine cu Omrani. Eu zic că o să fie bine cu Omrani. E și Miculescu foarte bine. O să fie excepțional și Compagno. Compagno m-a convins pe mine, e un jucător foarte, foarte bun”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ilie Dumitrescu a anunțat de ce are nevoie FCSB pentru a-l transforma pe Andrea Compagno în golgheterul de la FC U Craiova 1948. Pentru olteni, el marcase 5 goluri în primele 7 partide ale sezonului.

Reclamă

Andrea Compagno a fost aproape să o ajute pe FCSB să evite pasul greşit făcut cu FC Voluntari. Pe Arena Națională, Compagno și-a trecut în cont o bară și încă trei ocazii importante de gol.

Ai nevoie de benzi, de Boboc și de Radunovic, să vină și să susțină echipa pe faza ofensivă. Defensiv și-au făcut treaba, dar ca să pui în valoare un număr 9 autentic tebuie să ai centrări.

Mi-aduc aminte de o fază în care Compagno a făcut un efort de vreo trei-patru metri, în față, pentru a da cu capul. Nu a fost în zona aia de confort în care să vină cu fața și să poată lovi cum trebuie spre poartă.

Reclamă 4 / 0/3

El, tot timpul, ori e mai sus, ori mai în față, centrări chinuite. Dar, Compagno este un plus pentru echipă”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Billel Omrani, extrem de sincer la prezentarea oficială la FCSB

Billel Omrani a fost extrem de sincer la prezentarea oficială la FCSB. Atacantul francez, în vârstă de 29 de ani, a recunoscut că nu se află la capacitate maximă din punct de vedere fizic. Fostul vârf al lui CFR Cluj își dorește să revină la cea mai bună formă și să-și ajute echipa să câștige titlul în Liga 1 și să se califice în primăvara europeană.

„Sunt foarte fericit că am semnat cu FCSB. Acum trebuie să lucrez și să câștigăm meci de meci. Trebuie să câștigăm și în Europa și în campionat și sper să câștigăm titlul anul acesta și să trecem de grupe în Conference League. 

Nu sunt pregătit 100%, am nevoie de 10 zile să ating potențialul maxim și voi munci mult pentru asta. M-am pregătit și săptămâna trecută cu echipa, cred că am mult de lucru cu preparatorul fizic, eu sunt perseverent și vreau să joc.

Îmi place fotbalul și vreau să arăt la toată lumea că sunt pregătit. Cred că după pauza internațională voi fi pregătit. Domnul Becali m-a dorit de multă vreme și chiar și eu am vrut să vin de mai mult timp, dar nu s-a întâmplat. Acum sunt aici.

Mereu când am venit aici ca adversar stadionul a fost plin, incredibil, mi-a plăcut dintotdeauna atmosfera. Sper să dau multe goluri și pase de gol și să câștigăm multe meciuri, iar fanii să fie alături de noi”, a declarat Billel Omrani, pentru FCSB TV.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica, reacţie după transferul lui Billel Omrani
  • Jucătorul din atac care l-a convins deja pe managerul general de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și