Închide meniul
VIDEO

Billel Omrani, extrem de sincer la prezentarea oficială la FCSB: „Nu sunt pregătit 100%!”. Ce a spus despre Gigi Becali

Cosmin Cioboată Publicat: 13 septembrie 2022, 17:37

Billel Omrani, extrem de sincer la prezentarea oficială la FCSB: „Nu sunt pregătit 100%!. Ce a spus despre Gigi Becali

Billel Omrani a oferit prima reacție după ce a fost transferat la FCSB

Billel Omrani, la prezentarea oficială la FCSB / FCSB TV

  • Billel Omrani, extrem de sincer la prezentarea oficială la FCSB
  • Ce a spus atacantul francez despre Gigi Becali

Billel Omrani a fost extrem de sincer la prezentarea oficială la FCSB. Atacantul francez, în vârstă de 29 de ani, a recunoscut că nu se află la capacitate maximă din punct de vedere fizic. Fostul vârf al lui CFR Cluj își dorește să revină la cea mai bună formă și să-și ajute echipa să câștige titlul în Liga 1 și să se califice în primăvara europeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omrani a semnat cu FCSB un contract valabil pe un an, cu opțiunea de prelungire pe încă doi.

Billel Omrani, extrem de sincer la prezentarea oficială la FCSB

Gigi Becali a dat marea lovitură și l-a transferat pe fostul atacant al lui CFR Cluj. Billel Omrani a dezvăluit că știa de multă vreme de interesul patronului FCSB.

Reclamă

Omrani va încasa un salariu lunar de 20.000 de euro la vicecampioana României. La începutul anului, Becali i-a oferit 500.000 de euro la semnătură, dar nu a reuşit să-l convingă să plece de la CFR. Lucrurile s-au simplificat în această vară, când atacantul de 29 de ani a rămas liber de contract.

„Sunt foarte fericit că am semnat cu FCSB. Acum trebuie să lucrez și să câștigăm meci de meci. Trebuie să câștigăm și în Europa și în campionat și sper să câștigăm titlul anul acesta și să trecem de grupe în Conference League.

Reclamă

Nu sunt pregătit 100%, am nevoie de 10 zile să ating potențialul maxim și voi munci mult pentru asta. M-am pregătit și săptămâna trecută cu echipa, cred că am mult de lucru cu preparatorul fizic, eu sunt perseverent și vreau să joc.

Îmi place fotbalul și vreau să arăt la toată lumea că sunt pregătit. Cred că după pauza internațională voi fi pregătit. Domnul Becali m-a dorit de multă vreme și chiar și eu am vrut să vin de mai mult timp, dar nu s-a întâmplat. Acum sunt aici.

Mereu când am venit aici ca adversar stadionul a fost plin, incredibil, mi-a plăcut dintotdeauna atmosfera. Sper să dau multe goluri și pase de gol și să câștigăm multe meciuri, iar fanii să fie alături de noi”, a declarat Billel Omrani, pentru FCSB TV.

Reclamă 4 / 0/3

Billel Omrani a fost deja prezent la baza de antrenament a lui FCSB şi a fost în tribunele Arenei Naţionale la remiza înregistrată de roş-albaştri cu FC Voluntari, scor 1-1.

Gigi Becali, prima reacţie după ce a văzut imaginile cu Billel Omrani beat

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce au apărut imagini cu Billel Omrani beat într-un taxi. Filmarea datează din 2018, dar a fost făcută publică abia acum, imediat după ce s-a anunţat că atacantul francez va semna cu FCSB.

Bravo, domnilor de la Cluj. Nici nu realizați ce bine mi-ați făcut cu acele imagini publicate acum cu Omrani. Eu chiar vă mulțumesc. Si vă spun și de ce. Eu i-am pus clauză de reziliere lui Omrani. Iar acum sunt sigur că în acesti trei ani de zile el nu va pleca de la mine fără să vreau eu.

Nimeni nu o să îi mai achite din străinătate clauza după ce o să îl vadă cu băutură prin TAXI. Așa că eu sunt sigur că 3 ani o să rămână la mine fără să îl pierd dacă mi se achită automat clauza lui de reziliere. Iar lui Omrani, dacă îmi face treabă îi mai dau eu 100 de pahare și îi pun la dispozitie și o limuzină să se plimbe prin tot Bucureștiul. Apariția asta cu imaginile după patru ani e doar o regie ieftina a la Cluj. Însă, vă repet. Cei de la Cluj chiar mi-au făcut un bine”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

  • Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. Francezul a venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Omrani s-a aflat în negocieri avansate şi cu Konyaspor, ocupanta locului 3 în Turcia sezonul trecut.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat