Închide meniul

Mihai Stoica, ironic după ce FCSB a plecat în cantonament fără Leo Strizu: „Je suis Miță!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 ianuarie 2023, 16:55

Mihai Stoica, ironic după ce FCSB a plecat în cantonament fără Leo Strizu: „Je suis Miță!

Mihai Stoica, comparaţie între Leo Strizu şi Sir Alex Ferguson

Mihai Stoica, pe Arena Națională, în timpul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica a avut o reacție ironică după ce FCSB a plecat în cantonament, în Turcia, fără Leo Strizu, antrenorul principal din acte al roș-albaștrilor. MM a amintit de fostul rival de la Rapid Mihai Iosif.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB e antrenată de Mihai Pintilii, care nu deține însă nici măcar carnet de antrenor, astfel că tehnicianul din acte al roș-albaștrilor e Leo Strizu, care are licență PRO. O situație similară a fost întâlnită și la Rapid. Pe vremea când îi antrena pe giuleșteni, Mihai Iosif, fără licență PRO, era „acoperit” în acte de Adrian Matei.

Mihai Stoica, reacție ironică după ce FCSB a plecat în cantonament fără Leo Strizu

După ce FCSB l-a lăsat acasă pe Leo Strizu, MM Stoica a ținut să menționeze că și Rapid a procedat la fel cu Adrian Matei, în mandatul lui Mihai Iosif.

„N-a mers licența Pro în Turcia. S-a mai întâmplat. #JesuisMiță”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

FCSB s-a reunit pe 4 ianuarie, iar duminică a plecat într-un stagiu de pregătire în Antalya. Roş-albaştrii au programate şi două amicale, cu echipele din Polonia, Pogon şi Rakow.

Reclamă

Leo Strizu: „Decizia îi aparține conducerii!”

Strizu a comentat faptul că a fost lăsat acasă, şi a declarat că decizia de a nu merge în Antalya nu îi aparţine, fiind în totalitate a conducerii.

„Decizia de a rămâne acasă a fost a conducerii, iar eu nu o comentez. Vă rog să înțelegeți”, a declarat Leo Strizu, pentru prosport.ro.

În lipsa lui Leo Strizu, Mihai Pintilii este cel care se va ocupa de antrenamentele jucătorilor de la FCSB. Tehnicianul este şi cel care va sta pe bancă la cele două partide amicale, programate pe 15 şi 16 ianuarie, ambele de la ora 16:00.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Strizu a fost instalat pe banca tehnică de la FCSB la finalul lunii noiembrie. Tehnicianul a fost ales de Gigi Becali pentru faptul că posedă licenţă PRO, însă Mihai Pintilii este cel care se ocupă de antrenamentele formaţiei. De când a venit Strizu, FCSB a pierdut un singur meci, din şase disputate, anume derby-ul cu CFR Cluj.

FCSB a călătorit singură în Antalya

Mihai Stoica a anunțat că vicecampioana României a rezervat un charter doar pentru ea.

Roș-albaștrii au ales să nu călătorească în același avion cu alte echipe din Liga 1. MM Stoica a explicat că FCSB are un program încărcat în perioada de pregătire.

”Noi plecăm doar noi, cu un charter separat. Am plecut și noi în trecut la comun, dar anul ăsta nu. Nu din alte raţiuni, ci pentru că avem alt program noi, venim şi jucăm direct. Foarte bine că ceilalţi pleacă împreună.

Noi plecăm singuri de data asta. Am luat două meciuri amicale, unul după celălalt, 90 de minute, facem două echipe, una joacă intr-o zi, cealaltă în următoarea, la o zi diferenţă”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

În primul meci din 2023, FCSB o va întâlni pe Hermannstadt, revelaţia sezonului de Liga 1. Partida va avea loc pe 22 ianuarie. Roş-albaştrii au încheiat anul pe ultimul loc de podium, la egalitate cu rivalii de la Rapid, ambele cu 38 de puncte.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și