Închide meniul

Mihai Stoica, ironie devastatoare după gafa de arbitraj care a avantajat-o pe rivala Rapid! Ce a putut să scrie managerul FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 ianuarie 2023, 23:31

Mihai Stoica, ironie devastatoare după gafa de arbitraj care a avantajat-o pe rivala Rapid! Ce a putut să scrie managerul FCSB

Mihai Stoica, dezvăluiri despre coşmarul prin care trece Ionuţ Panţîru la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a avut o ironie devastatoare după gafa de arbitraj din U Cluj – Rapid 0-0. Managerul general al FCSB nu s-a putut abține.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 66, Universitatea Cluj a cerut o lovitură de pedeapsă pentru un contact în careul rapidist între Onea şi Oancea, dar arbitrul nu a acordat nimic. Nici oficialii din camera VAR nu au avut vreo reacție. MM Stoica a reacționat imediat după meci.

Mihai Stoica, ironie devastatoare după gafa de arbitraj din U Cluj – Rapid 0-0

Mihai Stoica, ironic, a scris pe pagina oficială de Facebook„VAR-ul nu intervine pe noroi”, făcând referire la starea gazonului de pe Cluj Arena, care a fost afectat de ninsoarea dinaintea partidei.

Partida s-a încheiat fără gol marcat, 0-0. Rapidul are 42 de puncte şi se află pe locul al treilea în clasament. Universitatea Cluj se află pe locul 13, cu 23 de puncte.

Reclamă

Verdictul specialistului după penalty-ul cerut de U Cluj

Fostul arbitru Marius Avram nu înțelege cum s-a putut ca U Cluj să nu primească lovitură de la 11 metri.

Una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri nedate de când avem sistemul VAR. Ei bine, aici, fundașul încearcă să joace mingea. Din cauza terenului nu-și poate controla alunecarea, și cu piciorul stâng, lăsat în spate, îl ia cu fulgi cu tot pe atacantul celor de la U Cluj. Fault evident!

M-a surprins faptul că analiza VAR a fost foarte rapidă. Am tot încercat să le fi găsit o scuză. Ori sunt prieteni și nu vor să se bage unul peste altul… eu le-am mai spus lor, își fac rău singuri dacă nu se ajută.

Reclamă 4 / 0/3

Unii nu înțeleg că a întoarce o fază înseamnă să-l ajuți pe colegul tău, nu să-l îngropi. Aici trebuia să intervină în mod clar, a fost fază evidentă de fault!”, a spus Marius Avram, conform digisport.ro.

Adrian Mutu, uluit de gazonul din U Cluj – Rapid 0-0

Adrian Mutu a declarat că echpa sa a fost cea care a avut ocaziile mari în partida cu U Cluj. Totodată, tehnicianul giuleştenilor s-a plâns de starea gazonului de pe Cluj Arena, şi susţine că a fost nevoit să schimbe jocul echipei în funcţie de acest factor.

A fost un tren greu. Noi ca mentalitate, mergem mereu la victorie. În ciuda condiţiilor, am avut ocaziile mai clare. Mă nemulţumeşte rezultatul. Noi mergem mereu la victorie. Am încercat să ne adaptăm pe un noroi incredibil, nu mai vorbim de tactică, a fost un meci de luptă, de care pe care. Trebuia să fim atenţi şi la pase, că se opreau şi în noroi. Am terminat meciul sănătoşi, am încercat să-l protejez pe Kait, pentru că avea o problemă şi terenul nu-l ajuta.

Am avut ocazii chiar de la începutul meciului, fază imensă cu Dugandzic. Dacă era terenul mai bun, poate marca. Au încercat să-şi facă jocul, felicit adversarul şi pe Sabău. Terenul nu te ajută pe un joc combinativ. A fost o strategie în funcţie de condiţiile pe care le aveam.

Săptămâna asta ajunge şi un jucător. O să vedeţi când o să-l prezinte clubul. Avem un lot omogen. Mentalitatea noastre este de a câştiga”, a declarat Adrian Mutu, la digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și