Închide meniul

Mihai Stoica, ironie devastatoare la adresa lui Adi Popa: „Ar fi putut fi căpitan!”

Viviana Moraru Publicat: 19 octombrie 2023, 23:02

Reclamă
Mihai Stoica, ironie devastatoare la adresa lui Adi Popa: „Ar fi putut fi căpitan!

Mihai Stoica, ironie devastatoare la adresa lui Adi Popa

Mihai Stoica şi Adi Popa/ Colaj Profimedia, Hepta

Mihai Stoica a avut o ironie devastatoare la adresa lui Adi Popa. Managerul general de la FCSB a transmis un mesaj cu subînţeles pentru mijlocaşul celor de la Concordia Chiajna, după atacurile acestuia la adresa FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a declarat, în nenumărate rânduri, că FCSB nu este continuatoarea echipei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986. Acesta susţine că CSA Steaua este adevărata Steaua, şi îi susţine pe „militari” în războiul cu Gigi Becali.

Mihai Stoica, ironie devastatoare la adresa lui Adi Popa

Mihai Stoica nu a rămas dator, după ultimele declaraţii ale lui Adi Popa. MM a transmis un mesaj scurt, cu trimitere către fostul mijlocaş al FCSB-ului.

Managerul general al roş-albaştrilor a făcut trimitere la perioada petrecută de Adi Popa la Reading, în Championship, şi a declarat că acesta ar putea fi căpitanul echipei, dacă se luau în calcul doar declaraţiile oferite.

„Incompleți mai sunt și englezii ăștia. Cum să ai o echipă Reading și să n-ai și una Talking? La cât vorbește unul de pe la noi, ar fi fost căpitan”, a transmis Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Adi Popa a evoluat la formaţia lui Gigi Becali, FCSB, în perioada 2012 – 2017 şi 2019 – 2020. De asemenea, acesta a evoluat şi la CSA Steaua, în ultimele două sezoane, sezoane în care a declarat, în nenumărate rânduri, că CSA Steaua este continuatoarea adevăratei Steaua.

Adi Popa, mesaj categoric despre conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB

Adi Popa a transmis un mesaj categoric despre conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB. Mijlocaşul a transmis faptul că trupa lui Gigi Becali abordează o strategie agresivă de marketing, iar fanii sunt „spălaţi” pe creier şi consideră că FCSB nu este adevărata Steaua.

„Din punctul meu de vedere, ei fac o chestie – și nea Gigi e foarte smart și nu degeaba a reușit în viață și a făcut atâția bani – cu marketingul lor vizavi de brand, care e foarte agresiv și foarte puternic.

Reclamă 4 / 0/3

Ăsta e adevărul. Acum, că e incorect, că e corect, ce să facem? Orice site deschizi, nu trece o săptămână să nu apară o persoană din fotbal sau să se discute la o emisiune că FCSB e Steaua, FCSB e Steaua. Adică, până la urmă, consider că ideea asta, la un moment dat, la cât de agresivă și puternică este, induce, așa, cu forța.

Adică îl spălăm pe creier, FCSB e Steaua. Cine nu cunoaște cu adevărat o să o ia mot-a-mot: Da, mă, așa e”, a declarat Adi Popa, în cadrul emisiunii „Naţiunea Stelistă”.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și