Închide meniul

Mihai Stoica, ironie la adresa lui Cristi Săpunaru în timpul meciului Rapid – CS Mioveni! Ce a scris managerul FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 septembrie 2022, 22:59

Mihai Stoica, ironie la adresa lui Cristi Săpunaru în timpul meciului Rapid – CS Mioveni! Ce a scris managerul FCSB

Mihai Stoica, ironie la adresa lui Cristi Săpunaru

Mihai Stoica a transmis o ironie la adresa lui Cristi Săpunaru în timpul meciului Rapid – CS Mioveni, din etapa a 11-a a Ligii 1. Managerul general de la FCSB contestă faptul că fundașul de 38 ani al giuleștenilor nu a fost suspendat după scandalul uriaș de la finalul meciului cu FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, MM a aruncat „săgeți” și către arbitraj. Oficialul vicecampioanei României consideră că echipa sa a fost nedreptățită de arbitrii, în timp ce alte formații se bucură de „șansă” și revin în meci.

Mihai Stoica, ironie la adresa lui Cristi Săpunaru în timpul meciului Rapid – CS Mioveni!

Mihai Stoica a profitat de ocazie și i-a ironizat pe rapidiști, care i-au pregătit o coregrafie impresionantă lui Săpunaru la meciul cu CS Mioveni.

„Săpunaru, mândria noastră”, scria pe banner-ul uriaș afișat de galeria giuleștenilor, în semn de susținere pentru căpitanul lor după incidentele din etapa precedentă, de la Târgu Jiu.

„Nouă ne refuză penalty cu VAR. Și un pui de eliminare. Alții, cărora mândria nu le e suspendată, au șansa de a fi pălmuiți. Și revin în meci. În rest, numai de bine”, a scris Mihai Stoica, pe contul de Facebook.

Reclamă

Rapid a avut un gol anulat de VAR în prima repriză a meciului cu CS Mioveni. Ulterior, argeșenii au reușit să deschidă scorul, prin Scarlatache. Antonio Sefer a restabilit egalitatea în Giulești, până la pauză.

Galeria Rapidului, coregrafie superbă pentru Cristi Săpunaru: „Mândria noastră!”

Fanii Rapidului, care îl consideră nevinovat pe Săpunaru, i-au dedicat startul de meci din această seară simbolului lor.

Galeria giuleșteană a afișat un banner uriaș cu mesajul „Săpunaru, mândria noastră”. Totodată, în peluza nord au apărut zeci de pancarte cu numele și chipul căpitanului Rapidului, în semn de susținere după scandalul monstru în care fundașul de 38 de ani a fost implicat la Târgu Jiu.

Reclamă 4 / 0/3
Galeria Rapidului, susținere totală pentru Cristi Săpunaru
Galeria Rapidului, alături de Cristi Săpunaru / Facebook FC Rapid 1923

În semn de recunoștință pentru gestul lor minunat, Săpunaru le-a mulțumit fanilor în timpul meciului și i-a aplaudat preț de câteva secunde.

Cristi Săpunaru s-a aflat în prim-plan la finalul meciului cu FC U Craiova 1948. Căpitanul Rapidului a avut un conflict cu un suporter al oltenilor, iar de acolo a izbucnit o încăierare generală la vestiarele stadionului.

De asemenea, fundașul giuleștenilor a avut un dialog aprins și cu Jandarmeria, după ce au fost degajate gaze către sectorul ocupat de galeria Rapidului la partida de la Târgu Jiu.

Potrivit sport.ro, Săpunaru a primit o amendă de 1.000 de lei după conflictele de la finalul partidei cu FCU.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și