Închide meniul

Mihai Stoica își scoate pălăria în fața lui Dan Petrescu: „E un antrenor genial!” Anunţ despre lupta la titlu: „Nu avem voie să nu sperăm!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 24 ianuarie 2023, 23:50

Mihai Stoica își scoate pălăria în fața lui Dan Petrescu: E un antrenor genial!” Anunţ despre lupta la titlu: „Nu avem voie să nu sperăm!

Mihai Stoica

Mihai Stoica / Profimediaimages

Mihai Stoica își scoate pălăria în fața lui Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj. Managerul general al roş-albaştrilor spune că Petrescu are un „ochi” extraordinar la jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a învins-o în mod categoric pe Farul Constanța, scor 3-0, în etapa a 22-a din Liga 1. Evoluţia lui Krasniqi l-a făcut pe Mihai Stoica să spună că Petrescu a ales din nou bine.

Mihai Stoica își scoate pălăria în fața lui Dan Petrescu

După Farul – CFR Cluj, 0-3, Mihai Stoica a avut numai cuvinte de laudă pentru Dan Petrescu, pe care îl consideră un antrenor genial.

„Chiar eram curios dacă CFR se va exprima mai bine fără Deac și s-a descurcat, a fost mai fluentă. Mereu aveam impresia că atunci când era Deac pe teren toți așteptau o fază fixă pe care să o bată Deac. Dacă e Krasniqi cel de la meciul cu Farul, înseamnă că Petrescu iar a avut ochi așa cum a avut și pentru Boateng, luat tot cum a fost Krasniqi.

Eu îl știu pe Petrescu, la el contează mult cum te antrenezi. Dacă te antrenezi bine, corespunzător, joci la el. CFR Cluj are atacanţi numai unul și unul, deși joacă cu un singur atacant. Deci e Krasniqi, e Debeljuh, care a fost accidentat, e Rangel Janga, e Malele, e Maglica, iar Jefte e împrumutat.

Reclamă

Deci vorbim de jucători cu cifre. Dacă nici asta nu e demonstrație de forță, care mai este atunci? Dan Petrescu nu e un antrenor bun, e un antrenor genial”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica: „Nu avem voie să nu sperăm la titlu!”

Totodată, Mihai Stoica a atras atenția la faptul că FCSB trebuie să spere în continuare la titlu, chiar dacă CFR Cluj pare mai bună decât în sezonul trecut.

„Chiar dacă l-am pierdut pe Tănase, golgheterul echipei, suntem mai buni decât anul trecut. Nu avem voie să nu sperăm la titlu! CFR pare mai bună decât anul trecut, dar și noi, așa simt eu”, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3
  • 1 este locul ocupat de CFR Cluj în Liga 1

Mihai Stoica, anunț neașteptat! Încă un jucător ar putea pleca de la FCSB

Mihai Stoica a anunțat că formația roș-albastră ar putea să se despartă de Boban Nikolov. Boban Nikolov a fost transferat de FCSB, liber de contract, în toamna anului trecut, de la FC Sheriff.

Mihai Stoica a anunțat că Boban Nikolov este nemulțumit de minutele puține de joc, pe care le-a primit la formația roș-albastră, și că FCSB s-ar putea despărți de el în această iarnă.

Managerul general de la FCSB spune că va avea o discuție, miercuri, cu Boban Nikolov, pentru a decide viitorul său la clubul patron de Gigi Becali.

„Boban nu mi-a zis nimic, a fost liber luni și marți. A venit târziu la echipă, nu a făcut pregătirea. Când vii după ce ai lăsat Italia acasă, chiar la Palermo, în barajul pentru Mondial, e normal să ai niște așteptări…

Se aștepta să joace mai mult. Dar la momentul ăsta, când e un jucător care termină contractul în vară, iar ceilalți au 3-4-5 ani din contract, e mai greu. Poate să joace în locul lui Olaru, lui Edjouma? Pentru că de Șut nu se discută în momentul ăsta, el e închizătorul.

Eu îl cred că e nemulțumit, dar nu e genul care să facă atmosferă proastă. Dacă are oferte, poate să plece. Discutăm miercuri.

Știți ce se întâmplă? E prima dată după mulți ani când avem toți jucătorii apți. Acum se mai trage de timp cu Ovidiu Popescu pentru că e prea mică distanța de la accidentare, dar poate juca și el”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica își scoate pălăria în fața lui Dan Petrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și