Închide meniul

Mihai Stoica l-a comparat pe Mihai Pintilii cu Guardiola şi i-a transmis un mesaj lui Burchel: „Nu e în regulă să te uiţi aşa! Dă-i voie!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 ianuarie 2023, 9:50

Mihai Stoica l-a comparat pe Mihai Pintilii cu Guardiola şi i-a transmis un mesaj lui Burchel: „Nu e în regulă să te uiţi aşa! Dă-i voie!

Mihai Stoica l-a comparat pe Mihai Pintilii cu Guardiola

Colaj Hepta - Profimedia

  • Mihai Stoica l-a comparat pe Mihai Pintilii cu Guardiola
  • Mesaj ferm pentru Lucian Burchel

Mihai Stoica l-a comparat pe Mihai Pintilii cu Guardiola şi i-a transmis un mesaj lui Burchel. Managerul general de la FCSB spune că Pintilii a fost ca Pep Guardiola pentru echipa naţională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica i-a transmis lui Lucian Burchel că trebuie să îl lase pe Mihai Pintilii să antreneze în Liga 1.

Mihai Stoica l-a comparat pe Mihai Pintilii cu Guardiola şi i-a transmis un mesaj lui Burchel

Mihia Stoica a făcut referire şi la Mirel Rădoi, cel care a semnat cu Al-Tai şi spune că fostul selecţioner al României risca să fie suspendat.

Reclamă

„Bine că a plecat Mirel că îl suspenda Burchel! Nu e în regulă că te uiți așa de sus de la Republica Moldova.

Guardiola a făcut în 45 de zile, Luis Enrique și-a luat licența în 50 de zile. Pintilii a fost un fel de Guardiola la echipa națională a României. Dă-i voie!”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, o nouă ironie la adresa lui Lucian Burchel

Mihai Stoica, o nouă ironie la adresa lui Lucian Burchel. Mihai Stoica şi-a cerut scuze, într-un mod ironic, pentru faptul că a afirmat că Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori, nu a antrenat niciodată o echipă de seniori. Managerul general al roş-albaştrilor a revenit cu un mesaj în care a „rectificat” eroarea comisă.

Mihai Stoica a spus că a aflat de pe Wikipedia că Lucian Burchel a antrenat o echipă de seniori. Conform sursei citate de Mihai Stoica, Lucian Burchel a fost antrenor principal la FC Sibiu, în Liga 3, în sezonul 2005 -2006.

Am spus aseară (n.r. – luni seară) că Burchel nu ne poate da sfaturi pentru că n-a antrenat la seniori. Am greșit și-mi prezint scuzele. A antrenat. Liga 3. 2005-2006. Sursa: Wikipedia„, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, replică dură pentru Lucian Burchel: „Mă, nebunule, nu îți e rușine? Tu ești inchizitor?”

Gigi Becali, replică dură pentru Lucian Burchel. Patronul de la FCSB nu s-a putut abține și l-a criticat în termeni duri pe șeful Școlii de Antrenori din cadrul FRF. Scandalul dintre Lucian Burchel și FCSB ia amploare, după ce cazul lui Mihai Pintili a fost sesizat la Comisia de Disciplină.

Finanțatorul de la FCSB este revoltat de atitudinea adoptată de Lucian Burchel și nu s-a ferit să-i ofere o replică adică.

„L-am sunat pe Burleanu, ca să avem un dialog. Am vrut să-l întreb de Burchel: «Bă, noi ne-am angajat inchizitor? Bă, tu te crezi inchizitor? Noi îți dăm salariu ca să te dai inchizitor? Ce ești, mă, procuror?». S-a făcut procuror, mă!

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”