Închide meniul

Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali: „Alibiuri nu caut”. Cum a analizat faza controversată din Unirea Slobozia – FCSB

Alex Masgras Publicat: 20 iulie 2024, 22:37

Reclamă
Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali: „Alibiuri nu caut. Cum a analizat faza controversată din Unirea Slobozia – FCSB

Mihai Stoica îl contrazice pe Gigi Becali: "Alibiuri nu caut". Cum a analizat faza controversată din Unirea Slobozia - FCSB

Mihai Stoica

Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali. Preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB a vorbit despre faza controversată din meciul cu Unirea Slobozia, încheiat la egalitate, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În debutul reprizei secunde, arbitrul Vlad Baban a dictat lovitură de la 11 metri pentru campioana en-titre, după ce Darius Olaru a fost faultat fără minge de Marius Antoche.

Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali: „Alibiuri nu caut”. Cum a analizat faza controversată din Unirea Slobozia – FCSB

În ciuda analizei VAR, penalty-ul a rămas, iar Darius Olaru a dus scorul la 2-1. Gigi Becali i-a contestat pe cei care au spus că nu ar fi trebuit să se acorde penalty faultul lui Antoche, spunând despre ei că „au mintea întunecată”. Cu toate acestea, Mihai Stoica a avut alt discurs şi a recunoscut că faultul a fost în afara careului.

„Alibiuri nu caut și n-are niciun sens să vorbim de teren. Penalty? Faultul a fost în afară. Într-adevăr, e la limită, dar a fost în afară. Au fost multe erori, dar erori de ambele părți comise de un arbitru care cred că poate să crească. E la început.

Așa se întâmplă când tratezi cu superficialitate o anumită porțiune a jocului. Dacă făceam 3-1, nu mai aveam nicio emoție. Vine o centrare din tușă, dă Dorobanțu șutul vieții, din 7 minute s-a jucat un minut jumate și asta a fost. Vinovați suntem noi.

Reclamă
Reclamă 4

Logic că sunt supărat. E normal când îți dă două goluri o echipă care nu ajunge la poarta ta.

Noi nu ne-am retras. Mingea a fost doar la noi. Chiar nu ne-am retras! Trebuia să facem 3-1. Eu am simțit că golul va veni, chiar dacă n-aveau cum, că n-ajungeau pe acolo. Mă rog… oricum, terenul a fost simpatic”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!”

Gigi Becali a avut reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a rămas fără victorie după primele două etape din Liga 1. Golul fabulos marcat de Dorobanţu a restabilit egalitatea.

Reclamă

Gigi Becali a comentat cea mai controversată fază a meciului şi a spus că penalty-ul la Olaru a fost corect acordat. În minutul 51, Vlad Baban a acordat penalty după un duel între Darius Olaru şi Marius Antoche.

Nana Antwi a făcut un sprint pe partea dreaptă, a câştigat mingea, moment în care se pregătea să centreze. În zona de la marginea careului, a avut un duel între Darius Olaru şi Marius Antoche. Vlad Baban a acordat lovitura de pedeapsă pentru FCSB şi a aşteptat şi validarea de la VAR. În acest timp, fanii de pe stadionul din Clinceni au început să scandeze „Hoţii! Hoţii!„.

„Pe mine nu mă îngrijorează asta, a fost şi o execuţie extraordinară. Pe mine mă îngrijorează că sunt nişte oameni care văd o fază şi au mintea întunecată. În primă fază nici nu e fault, bagă umărul. Numai că la cot intră în careu. Îi dă cu cotul sub bărbie.„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:54 21 iul.

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

0:50 21 iul.

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37 21 iul.

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:22 21 iul.

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00 21 iul.

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și