Închide meniul

Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali: „Nu aş renunţat la el!” Jucătorul pe care nu-l vrea plecat de la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2024, 9:51

Reclamă
Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali: „Nu aş renunţat la el! Jucătorul pe care nu-l vrea plecat de la FCSB

Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali

Mihai Stoica şi Gigi Becali/ Colaj Profimedia

Mihai Stoica l-a contrazis din nou pe Gigi Becali. MM a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Andrea Compagno, chiar dacă atacantul a fost pus pe „lista neagră” de către patronul roş-albaştrilor. Managerul general al liderului Ligii 1 a dezvăluit că, dacă el ar decide, italianul nu ar pleca de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost golgheterul FCSB-ului, în sezonul trecut. Atacantul a intrat însă în dizgraţiile lui Gigi Becali, în acest sezon, acesta fiind dispus să-l vândă pe italian pe suma de 400.000 de euro, după ce în sezonul trecut a plătit în schimbul transferului său nu mai puţin de 1,5 milioane de euro.

Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali

Mihai Stoica a declarat că Andrea Compagno este un jucător de ajutor la FCSB, pe care Elias Charalambous îl poate trimite în teren oricând. MM a dezvăluit că italianul este extrem de profesionist, şi se antrenează perfect, în ciuda zvonurilor legate de o plecare a sa de la FCSB, din această iarnă.

De asemenea, MM a mai recunoscut că decziile lui Gigi Becali nu pot fi întoarse, iar atunci când patronului de la FCSB i se „pune pata” pe un jucător, nu se mai poate schimba acest fapt. Mihai Stoica a mai recunoscut că există discuţii despre o plecare a lui Compagno de la FCSB.

Nu aș renunța niciodată la Compagno. Îți oferă alternativă și se antrenează excepțional. Niciodată nu a avut vreun reproș la adresa nimănui. Este un profesionist cum rar mi-a fost să vad, dar asta este situația. Cel care plătește trebuie să dicteze.

Reclamă

Vii cu argumente, încerci să-l influențezi, dar am avut meciurile acestea și am arătat foarte bine fără el. În momentul în care patronului i se pune pata nu se mai poate face nimic. Sunt discuții”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica „a luat foc”, după ce a fost întrebat de şansele la titlu ale FCSB-ului

Mihai Stoica a „luat foc” în direct, atunci când a fost întrebat despre şansele la titlu ale FCSB-ului, după victoria cu UTA. Acesta a transmis un mesaj categoric, fiind de părere că roş-albaştrii nu se pot numi campioni încă, după ce şi-au mărit avansul în fruntea Ligii 1.

Mihai Stoica a fost întrebat dacă FCSB se consideră deja camppioană în acest sezon, după victoria la scor cu UTA. Managerul general al roş-albaştrilor a avut o reacţie vehementă şi a transmis clar că totul va fi decis în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta a mai subliniat că se poate întâmpla orice, şi chiar dacă în acest moment FCSB are un avans considerabil în fruntea clasamentului, roş-albaştrii pot fi detronaţi din fotoliul de lider.

„Să fii un idiot notoriu să spui că eşti campion de acum. Nu se ştie niciodată. Poţi să pierzi trei meciuri în play-off. Nu suntem deloc campioni. Avem speranţe, ne place ce se întâmplă la noi.

Există o antipatie faţă de noi, la anumite grupări. Sepsi va juca corect. Sunt şi grupări care se respectă. Sunt şi unii care joacă cu unele echipe, şi cu altele nu”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și