Închide meniul

„Să fii un idiot notoriu să crezi asta!” Mihai Stoica „a luat foc”, după ce a fost întrebat de şansele la titlu ale FCSB-ului

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2024, 21:33

Reclamă
„Să fii un idiot notoriu să crezi asta! Mihai Stoica „a luat foc, după ce a fost întrebat de şansele la titlu ale FCSB-ului

Mihai Stoica a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Tavi Popescu a fost schimbat la pauza meciului cu FC Voluntari

Mihai Stoica, în timpul unui meci/ Hepta

Mihai Stoica a „luat foc” în direct, atunci când a fost întrebat despre şansele la titlu ale FCSB-ului, după victoria cu UTA. Acesta a transmis un mesaj categoric, fiind de părere că roş-albaştrii nu se pot numi campioni încă, după ce şi-au mărit avansul în fruntea Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a obţinut o victorie clară, în prima etapă din 2024. Roş-albaştrii au învins-o pe UTA, cu scorul de 4-0, şi au 11 puncte avans faţă de CFR Cluj.

Mihai Stoica a „luat foc”, după ce a fost întrebat de şansele la titlu ale FCSB-ului

Mihai Stoica a fost întrebat dacă FCSB se consideră deja camppioană în acest sezon, după victoria la scor cu UTA. Managerul general al roş-albaştrilor a avut o reacţie vehementă şi a transmis clar că totul va fi decis în play-off.

Acesta a mai subliniat că se poate întâmpla orice, şi chiar dacă în acest moment FCSB are un avans considerabil în fruntea clasamentului, roş-albaştrii pot fi detronaţi din fotoliul de lider.

MM a mai subliniat şi faptul că în play-off vor exista şi jocuri de culise, şi unele echipe vor încerca să o încurce pe FCSB.

Reclamă

„Să fii un idiot notoriu să spui că eşti campion de acum. Nu se ştie niciodată. Poţi să pierzi trei meciuri în play-off. Nu suntem deloc campioni. Avem speranţe, ne place ce se întâmplă la noi.

Există o antipatie faţă de noi, la anumite grupări. Sepsi va juca corect. Sunt şi grupări care se respectă. Sunt şi unii care joacă cu unele echipe, şi cu altele nu”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica nu a ratat ocazia şi l-a ironizat pe Mircea Rednic

Mihai Stoica nu a ratat ocazia şi l-a ironizat pe Mircea Rednic la o zi după meciul FCSB – UTA, scor 4-0, din etapa a 22-a a Ligii 1. Oficialul liderului din Liga 1 a reacţionat când a aflat ce declaraţii a făcut „Puriul”.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă a pierdut fără drept de apel confruntarea de pe Arena Naţională, antrenorul arădenilor nu a fost impresionat de forţa ofensivă a roş-albaştrilor. A pus eşecul pe seama greşelilor individuale ale jucătorilor săi.

„FCSB nu a făcut un joc bun azi, dar au profitat de greşelile noastre, greşeli copilăreşti, mai ales la primul gol, Fabri a stat şi s-a uitat„, a spus Rednic la flash-interviu. Mihai Stoica a ţinut să-i dea replica.

„Mircea Rednic ne-a ameninţat că vine cu tăvălugul. În afară de cele 4 goluri, n-am avut nicio ocazie, nu? Poate ne explică unde e greşeala, că a lovit-o prea bine Olaru? A zis că vin cu tăvălugul şi a luat patru.

Am obţinut cea mai clară victorie fără Coman, ceea ce e important. A fost 4-0 fără emoţii„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și