Închide meniul

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Igor Armaș: „Îl știam un luptător! Să vii să te lamentezi așa…”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2023, 21:16

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Igor Armaș: „Îl știam un luptător! Să vii să te lamentezi așa…

Igor Armaș, FC Voluntari

Igor Armaș, după lovitura încasată de la Malcom Edjouma / captură Orange Sport

Mihai Stoica l-a criticat dur pe Igor Armaș, fundașul lui FC Voluntari care a fost victima unui fault horror comis de Malcom Edjouma, în timpul meciului cu FCSB, 1-2, disputat duminică, în etapa a 25-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica s-a plâns de declarațiile făcute de Armaș după partidă. Managerul general al roș-albaștrilor consideră că acuzațiile fotbalistului lui FC Voluntari sunt exagerate.

Mihai Stoica l-a criticat dur pe Igor Armaș

„Armaş, nu-mi vine să cred aşa ceva, îl ştiam un luptător. Să vii să te lamentezi aşa… Era la doping Edjouma, normal că nu avea cum să iasă de la doping, că te suspendă. Ce putem face?”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

În minutul 82 al partidei FC Voluntari – FCSB, Edjouma a ridicat talpa și l-a lovit pe Armaș pe cap și pe umăr, lăsându-i mai multe tăieturi.

În ciuda faultului extrem de violent, arbitrul central Radu Petrescu a hotărât să nu îl elimine pe Edjouma. Mijlocașul vicecampioanei a primit doar galben.

Reclamă

Ultimele detalii despre starea lui Igor Armaș

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui FC Voluntari, a dezvăluit că Igor Armaș continuă să se resimtă după ce a fost lovit puternic de Malcom Edjouma.

„Armaș nu este în cea mai bună condiție medicală. Va face un control, are probleme cu articulația umărului și are fața tumefiată. Normal că s-au accentuat durerile după acel atac al lui Edjouma. Nu vreau să jignesc pe nimeni.

Știu ce a pățit jucătorul nostru, știu ce sancțiune trebuia dată. Asta e! Nu avea cum să nu vadă arbitrul, a văzut. Dar a fost o greșeală de interpretare, pentru că Edjouma a atins mingea înainte să atingă fața și umărul lui Armaș”, a spus Bogdan Bălănescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Igor Armaș, după faultul horror comis de Malcom Edjouma

La rândul său, Igor Armaș a declarat că într-un astfel de moment, arbitrajul video ar fi rezolvat totul, însă centralul Radu Petrescu nu l-a consultat.

Fundașul moldovean susține că nu a primit niciun mesaj din partea celor de la FCSB și a fost uimit de mesajul postat de Mihai Stoica, imediat după meci.

„Din fericire, a fost doar o zgârietură, nu adâncă, astfel că nu a fost nevoie de puncte de sutură. Umărul mă doare, cum am mai spus. Am vorbit cu doctorul echipei. După ce voi ajunge la stadion mă va examina și vom decide dacă vom face sau nu un RMN. Acum nu știu dacă și cât voi lipsi de pe gazon.

Am așteptat atât de mult implementarea sistemului VAR în România, s-au cheltuit foarte mulți bani și nu profităm de această tehnologie? În plus, să zicem că cei din camera VAR nu i-au semnalizat nimic arbitrului din teren, dar mă așteptam ca el să-și schimbe decizia după ce a văzut cum arăta fața mea.

(N.r. a venit cineva de la FCSB la tine, după meci?) Nu, și asta mi-a lăsat un gust amar. Am văzut și eu ce a scris MM Stoica după meci, așa că rămân fără replică. Gest urât din partea lor. Dacă mi se întâmpla mie una ca asta, îmi ceream scuze în genunchi. Sper doar că Edjouma a comis involuntar acest fault”, a declarat Igor Armaș, pentru sursa citată anterior.

Conform regulamentului, Comisia de Disciplină şi Etică se poate sesiza în cazul lui Edjouma, chiar dacă arbitrul Radu Petrescu nu l-a eliminat pe mijlocaşul de la FCSB şi i-a acordat doar cartonaşul galben.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă Vezi toate știrile
Citește și