Închide meniul
Foto

Cum arată Igor Armaş după intrarea oribilă a lui Malcom Edjouma. Imagini de coşmar cu faţa şi corpul jucătorului de la Voluntari

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 februarie 2023, 23:49

Cum arată Igor Armaş după intrarea oribilă a lui Malcom Edjouma. Imagini de coşmar cu faţa şi corpul jucătorului de la Voluntari

Malcom Edjouma, intrare horror la Igor Armaş

Captură Orange Sport

Cum arată Igor Armaş după intrarea oribilă a lui Malcom Edjouma. Imaginile cu jucătorul de la FC Voluntari sunt groaznice. Atacul brutal al lui Malcom Edjouma a lăsat urme atât pe faţa jucătorului de la Voluntari, cât şi pe corp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a avut o intrarea oribilă asupra lui Igor Armaş în minutul 82 al partidei pe care FCSB a câştigat-o cu FC Voluntari cu scorul de 2-1. Atât Marius Avram, cât şi Constantin Zotta, au spus că mijlocaşul de la FCSB trebuia eliminat.

Cum arată Igor Armaş după intrarea oribilă a lui Malcom Edjouma

Urmele lăsate de atacul necontrolat al lui Edjouma arată cât de puternic şi de brutal a fost impactul. Igor Armaş a rămas cu urme pe cap, pe faţă, dar şi pe corp. (IMAGINI CU IMPACT EMOŢIONAL ÎN GALERIA FOTO)

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma: „Putea să mă desfigureze, nici cel mai înrăit dușman nu intră așa!”

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma din FC Voluntari – FCSB. Francezul ar fi trebuit să fie eliminat în minutul 82, însă „centralul” Radu Petrescu i-a acordat doar cartonaș galben. VAR-ul nu a intervenit!

La finalul meciului, fundașul moldovean de la Voluntari a vorbit despre faza cu pricină și se bucură că a scăpat ușor.

Reclamă

Igor Armaș s-a declarat șocat de intrarea criminală avută de Malcom Edjouna. Fundașul nu a putut înțelege de ce francezul FCSB-ului a decis să joace atât de periculos.

„E o fază inexplicabilă sincer. Îl pot înțelege pe Radu Petrescu că n-a văzut faza, dar nu înțeleg decizia VAR și nu înțeleg gestul lui lui Edjouma, cum poți să te duci cu crampoanele atât de sus? Eu sincer nu înțeleg asta. Mă bucur că am scăpat ușor. Putea să mă desfigureze la cum a intrat. Nu e doar capul, e și fața, și umărul, și tot.

Acum sunt bine. Nici cel mai înrăit dușman nu poate intra așa. E un coleg până la urmă, să te duci așa..chiar nu-mi explic. Radu Petrescu n-a vrut sa vorbească cu mine sau cu oamenii din staff”, a declarat Igor Armaș la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Centralul” Radu Petrescu l-a iertat pe Edjouma de eliminare, iar VAR-ul nu a intervenit! Francezul a primit doar cartonaș galben și fost scos câteva minute mai târziu din teren de Mihai Pintilii, în locul său intrând Radaslavescu.

„În momentul în care mergi cu crampoanele pe fața unui adversar, cu piciorul întins, e clar că Edjouma a pus în pericol integritatea fotbalistului de la Voluntari. Fault grosolan, ar fi trebuit să vadă cartonașul roșu. Nu pot să înțeleg de ce nu au intervenit cei din cabina VAR”, a declarat fostul arbitru Marius Avram, la Digi Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și