Închide meniul

Mihai Stoica l-a ironizat pe Kyros Vassaras, după o fază de la Real Madrid – Manchester City 1-1!

Cosmin Olteanu Publicat: 10 mai 2023, 17:29

Reclamă
Mihai Stoica l-a ironizat pe Kyros Vassaras, după o fază de la Real Madrid – Manchester City 1-1!

Mihai Stoica a avut un mesaj clar pentru David Miculescu

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, l-a ironizat pe Kyros Vassaras, președintele CCA, după o fază de la Real Madrid – Manchester City 1-1, partidă din turul semifinalelor Champions League!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 67 al partidei de pe „Santiago Bernabeu”, De Bruyne a înscris golul egalizator. Însă, cu scurt timp înainte ca „cetăţenii” să marcheze, mingea a părut a părăsi terenul. Publicaţia BeIN Sports a folosit tehnologia 3D şi a arătat o imagine în care se vede că balonul ar fi ieşit cu toată circumferinţa, înainte de intervenţia lui Bernardo Silva.

Mihai Stoica l-a ironizat pe Kyros Vassaras, după o fază de la Real Madrid – Manchester City 1-1

Printr-un mesaj postat pe rețelele sociale, Mihai Stoica a transmis, în mod ironic, faptul că i-ar plăcea să audă analiza lui Kyors Vassaras pentru faza premergătoare golului lui De Bruyne.

„Mi-ar plăcea să-l ascult pe Vassaras explicându-ne că a fost corectă decizia aseară în faza premergătoare golului lui City.

Ceva de genul ‘câteodată e ok și să iasă mingea, nu trebuie VAR să intervină mereu, amatorilor’.

Reclamă

Dear Mr. Kyros, nu e de comisie asta. E un soi de pamflet (pamphlet in English)”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Gigi Becali cere schimbarea lui Kyros Vassaras

Zilele trecute, Gigi Becali a vorbit în termeni duri despre Kyros Vassaras, cerând schimbarea acestuia de la șefia CCA.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu, dacă discut cu Burleanu, trebuie să discut despre cele lumeşti, pentru că nu suntem pe aceeaşi lungime de undă. Din moment ce pui o arbitră să arbitreze, îi dai lui Vassaras 10.000 pe lună, iei un şef de arbitri din Grecia, el stă în Grecia, iar noi suntem atât de idioţi, că avem mintea cât o găină, încât avem un grec care de acolo dirijează…

Îţi dai seama cât de deştept e grecul ăla? El dirijează de acolo, din Grecia, şi ia 10.000 pe lună. Păi, bă, noi suntem idioţii idioţilor globului! Şi mai ia şi 10.000 pe lună numai ca să apese pe nişte butoane la calculator, să ne înveţe pe noi pe cine delegăm.

Nu are cine să delege de la noi? Păi, bă, Avram ăla… Piticania aia e mai deşteaptă decât Vassaras de 1.000 de ori. Pe ăla l-au aruncat. Păi ce facem, mă? Aruncăm ce e bun şi aducem după aia un grec, care de fapt ştie tot, dar face totul din Grecia?

Păi atunci, dacă suntem atât de înapoiaţi şi de primitivi, păi hai să aducem şi Guvern grec, să aducem şi preşedinte grec şi directori greci. Dar să stea acolo şi să ne comande. Nu se poate aşa ceva!

Cum să-i dai 10.000 pe lună şi el să stea în Grecia? Păi, stai, că e rudă cu nu ştiu ce secretar general de la UEFA, că îi e naş sau nu ştiu ce. Ce facem, mă?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și