Închide meniul

Gigi Becali a pus ochii pe „magicianul” lui Adrian Mititelu! Basarab Panduru: „Se vede din avion!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2022, 9:39 / Actualizat: 2 august 2022, 11:19

Gigi Becali a pus ochii pe „magicianul lui Adrian Mititelu! Basarab Panduru: „Se vede din avion!

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui meci / Hepta

Gigi Becali a pus ochii pe „magicianul” lui Adrian Mititelu. Basarab Panduru este ferm convins că Juan Bauza, fotbalistul lui FC U Craiova 1948, este mijlocaşul pe care patronul FCSB l-ar vrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Adrian Mititelu l-a numit „magician” pe fotbalistul său. Argentinianul s-a accidentat și va fi indisponibil pentru următoarele 45 zile. „O lovitură grea! Echipa este o forţă şi poate învinge orice echipă din Superliga, chiar şi fără magicianul Pepe Bauza!”, a transmis ieri patronul oltenilor.

Gigi Becali a pus ochii pe „magicianul” lui Adrian Mititelu

Basarab Panduru este ferm convins că Gigi Becali ar vrea să îl transfere pe Bauza. „Probabil că despre el (n.r. – Bauza) zice Gigi, că am un jucător care-mi place şi nu vă zic. Se vede din avion, dar nu zice direct asta. E de calitate, schimbă soarta jocului. Băiatul ăsta are ghinion că s-a accidentat din nou precum în sezonul trecut.

L-am lăudat tot timpul şi probabil că e unul dintre cei mai buni decari din fotbalul nostru. Anul trecut Craiova n-a arătat bine fără el. Acum părea că e anul lui.

Repet. Dacă e vorba despre mijlocaş, probabil că e vorba despre el, dacă vrei să iei mijlocaş. Impactul e mare dacă-l aduci pe Bauza. Lumea ar veni să-l vadă, e jucătorul pentru care te duci la stadion. Inventează lucruri, face lucruri. Eu mă gândeam cine ar putea fi când a zis Gigi Becali”, a declarat Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat că transferă un nou mijlocaş la FCSB

Gigi Becali mai face un transfer la FCSB, după ce i-a adus pe David Miculescu și Bogdan Rusu. Patronul vicecampioanei României a dezvăluit că acum se află pe urmele unui mijlocaș din Liga 1.

Finanțatorul „roș-albaștrilor” nu i-a dezvăluit numele fotbalistului dorit, însă a recunoscut că este impresionat de calitățile lui. În plus, Becali a precizat că nu va mai încerca să-l transfere pe Alexandru Ișfan, de la FC Argeș:

„Mai e un jucător care îmi place, un mijlocaș din Liga 1. Pe Ișfan îl las Craiovei. Ce să facem cu Ișfan acum? Mie îmi place, dar ce să facem? E un mijlocaș care îmi place mie, dar nu știu, să vedem. Nu spun, că după aia intervine Dică celălalt, de la CFR”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, urare savuroasă pentru David Miculescu și Bogdan Rusu

Gigi Becali a avut o urare savuroasă pentru David Miculescu și Bogdan Rusu, după ce cei doi jucători de atac au semnat cu FCSB. Patronul vicecampioanei României le dorește acestora să devină titulari, iar pentru asta omul de afaceri face apel la divinitate.

„Să dea Domnul să fiți titulari, miercuri ne calificăm, și să fiți titulari până la adânci bătrâneți!”, a fost urarea lui Gigi Becali.

În timpul conferinței, patronul vicecampioanei a anunțat că David Miculescu și Bogdan Rusu vor fi titulari în meciul cu Dunajska, de miercuri.

Recomandări
  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • Gigi Becali a pus ochii pe „magicianul” lui Adrian Mititelu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca Vezi toate știrile
Citește și