Închide meniul

Mihai Stoica l-a lăudat pe Cătălin Cîrjan, după Rapid – Sepsi 0-0: „Cel mai periculos jucător”

Alex Ioniță Publicat: 15 iulie 2023, 10:29

Reclamă
Mihai Stoica l-a lăudat pe Cătălin Cîrjan, după Rapid – Sepsi 0-0: Cel mai periculos jucător”

Mihai Stoica l-a lăudat pe Cătălin Cîrjan, după Rapid - Sepsi 0-0

Mihai Stoica râde la o partidă din Liga 1 / Profimedia Images

Mihai Stoica l-a lăudat pe Cătălin Cîrjan, după Rapid – Sepsi 0-0. Managerul general de la FCSB a fost impresionat de calitățile fotbalistului, care a debutat la seniori la vârsta de 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid și Sepsi au remizat în Giulești, scor 0-0, în prima etapă a Ligii 1. Noul tehnician al „feroviarilor”, Cristiano Bergodi, a debutat pe banca clubului chiar împotriva fostei sale echipe.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Cătălin Cîrjan, după Rapid – Sepsi 0-0. „MM” îl consideră pe mijlocaș un jucător interesant

Mihai Stoica îl consideră pe jucătorul lui Arsenal, care a fost împrumutat la Rapid, unul dintre cei mai promițători fotbaliști din campionatul României. Acesta a declarat că mijlocașul a fost cel mai periculos jucător al giuleștenilor în partida cu Sepsi, dar și că echipa lui Bergoi a avut de suferit, după ce acesta a ieșit de pe teren.

„Bun Cîrjan. A fost la debutul la seniori. Bine, la 20 de ani și jumătate, vine cam târziu debutul la seniori. A arătat bine, cel mai periculos jucător al Rapidului. După ce a ieșit el, Rapid a suferit. Jucătorii care au venit de pe bancă nu au adus nimic.

El mi s-a părut cel mai bun jucător al Rapidului. Mi-a plăcut că s-a mișcat mult, a căutat jocul. A avut ocazii mari, dar pe astea poți să le ai doar dacă de miști. A arătat că e fotbalist. Chiar eram foarte curios să îl văd. E foarte bun. Poate să facă diferența și urmărește să o facă.

Reclamă

Nu fuge de joc. La un moment dat, a pus foarte bine corpul, deși nu are un fizic impunător. Se vede că a lucrat cu Arteta și s-a antrenat cu jucători mari. E indiscutabil faptul că e un jucător rafinat.

Noi avem nevoie de așa ceva în fotbalul românesc. Ar trebui să se întrebe dacă au făcut bine că l-au îndepărtat de echipa națională”, a spus managerul general, la orangesport.ro.

Cătălin Cîrjan, mesaj clar după ce a debutat la Rapid

Cătălin Cîrjan s-a arătat impresionat de atmosfera creată de fanii giuleşteni, la primul meci din noul sezon. Mijlocaşul susţine că echipa avea ca obiectiv cele trei puncte, şi s-a declarat dezamăgit de rezultatul obţinut în meciul cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Cîrjan a vorbit şi despre plecarea lui Adrian Mutu, despre care susţine că a afectat inevitabil echipa.

„A fost o atmosferă extraordinară, nu mă așteptam la așa ceva. A fost meciul de debut, fanii au fost incredibili, dar sunt dezamăgit, cred că meritam mai mult. Mi-am dorit foarte mult să începem bine, eu dau totul la fiecare meci. Îmi doream să câștigăm, am făcut un meci bun, dar n-am câștigat azi.

E o atmosferă specială, nu cred că se întâmplă în multe locuri ca pe Giulești. Le mulțumim fanilor că sunt alaturi de noi. A fost greu pentru noi (n.r. plecarea lui Adrian Mutu), a trebuit să schimbăm sistemul, dar cred c-am făcut-o foarte bine și am arătat bine azi.

Mă simt foarte bine, cred că e un nivel bun, am venit aici să demonstrez că pot juca la seniori și sper să am un sezon bun.

A fost primul meu meci și ușor, ușor mă obișnuiesc și eu cu băieții, cu echipa, cu fanii … Da, a fost o seară ok pentru mine, dar îmi doresc mai mult”, a declarat Cătălin Cîrjan, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și