Închide meniul

Rapid – Sepsi 0-0. Cristiano Bergodi, remiză în Giuleşti contra fostei sale echipe. Covăsnenii au avut un gol anulat cu VAR

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2023, 23:25 / Actualizat: 15 iulie 2023, 22:04

Rapid – Sepsi 0-0. Cristiano Bergodi, remiză în Giuleşti contra fostei sale echipe. Covăsnenii au avut un gol anulat cu VAR

Rapid Sepsi LIVE TEXT

Jucătorii de la Rapid și Sepsi, înainte de startul meciului / Antena Sport

Rapid – Sepsi, duelul din prima etapă din Liga 1 s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Cristiano Bergodi a debutat pe banca giuleştenilor, chiar împotriva fostei sale echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid îşi propune să câştige titlul în sezonul de Liga 1 care stă să înceapă. Giuleştenii s-au întărit serios în această perioadă de mercato, transferând şase jucători.

Rapid – Sepsi 0-0

Min 65: Gol pentru Sepsi, anulat de VAR pe motiv de offisde

Min 65: Ocazie pentru Rapid, după o lovitură liberă executată de Onea

Min 57: Ocazie pentru Rapid, după o lovitură de cap a lui Albu

Reclamă

Min 46: A început a doua repriză

Min 45: S-a încheiat prima repriză

Min 37: Ocazie pentru Rapid! Șutul lui Papeau a fost blocat de Niczuly

Reclamă 4 / 0/3

Min 28: Ocazie pentru Rapid! Șutul lui Cîrjan a fost respins din fața porții

Min 10: Ocazie pentru Sepsi, după o eroare în apărarea lui Cristiano Bergodi

Min 1: A început meciul din Giulești

Rapid şi Sepsi s-au întâlnit de patru ori în sezonul trecut de Liga 1. Giuleştenii au câştigat ambele dueluri din sezonul regular, scor 3-0, respectiv 2-0.

În play-off, Sepsi a câştigat cu 2-0 partida tur, în timp ce returul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Omar El Sawy, Răzvan Oaidă, Iulian Cristea, Christopher Braun, Borja Valle şi Cătălin Cîrjan au fost transferaţi de Rapid în această vară.

De cealaltă parte, Sepsi a transferat şi ea tot atâţia jucători ca Rapid, şase. Cel mai sonor nume adus de covăsneni este Gabriel Debeljuh, care s-a despărţit de CFR Cluj în această vară.

Reclamă

Echipele de start:

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, I. Cristea, Braun – Oaidă, Al. Albu, Papeau – Cîrjan, Dugandzic, Bamgboye
Rezerve: Drăghia – D. Grigore, J. Morais, Emmers, Kait, V. Costache, B. Valle, Pănoiu, Al. Ioniță II
Antrenor: Cristiano Bergodi

Sepsi: Niczuly – Oteliță, Bălașa, M. Tamas, D. Ciobotariu – J. Rodriguez, N. Păun, C. Matei – M. Ștefănescu, Safranko, I. Gheorghe
Rezerve: D. Moldovan – A. Dumitrescu, Oroian, Aganovic, Alimi, Kallaku, R. Varga, Damașcan, Rondon
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Arbitru: Sebastian Colțescu / Asistenți: Daniel Mitruți, Mihai Marica
Arbitru VAR: Horia Mladinovici / Arbitru AVAR: Bogdan Gheorghe

Cristiano Bergodi, încrezător înainte de startul sezonului

Cristiano Bergodi este încrezător înainte de startul sezonului. Noul tehnician al celor de la Rapid are obiective mari pentru startul Ligii 1.

„Mâine începe un campionat foarte important pentru toată lumea. Iar dorinţa noastră este aceea de a face ceva important. Rapid e un brand şi am ambiţia ca antrenor de a face ceva foarte, foarte important aici. Ar fi cel mai mare vis să câştig titlul de campion cu Rapid.

Cred însă că mai devreme sau mai târziu merit şi eu un titlu. Am fost aproape cu Universitatea Craiova, iar acea înfrângere cu CFR Cluj în meciul decisiv mi-a rămas în gât. Atunci nu s-a jucat cu suporteri, pentru că era altceva cu 30.000 de oameni în tribune pe ‘Ion Oblemenco’. Deci am fost aproape, dar sper să câştig titlul cu Rapid. Eu sunt mândru că sunt antrenorul care a câştigat ultimul trofeu cu Rapid, Supercupa în 2007.

Eu sunt însă încrezător şi pozitiv mereu. Ar fi extraordinar să începem cu dreptul acest campionat care se anunţă foarte dificil. În cele 4 zile de când am venit băieţii au dat totul, dar nu am făcut aproape nimic din ceea ce gândesc eu şi ce vreau eu la o echipă, mă refer la stil de joc şi tot ce trebuie. Însă băieţii au fost receptivi”, a spus antrenorul echipei de sub podul Grant.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și