Închide meniul

Mihai Stoica l-a lăudat pe Gică Hagi după Universitatea Craiova – Farul 1-2: „E de domeniul fantasticului”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 ianuarie 2024, 23:49

Mihai Stoica l-a lăudat pe Gică Hagi după Universitatea Craiova – Farul 1-2: E de domeniul fantasticului”

Mihai Stoica l-a lăudat pe Gică Hagi după Universitatea Craiova - Farul 1-2

Mihai Stoica / Hepta

Mihai Stoica l-a lăudat pe Gică Hagi după Universitatea Craiova – Farul 1-2. Managerul general de la FCSB a vorbit despre tactica „Regelui”, din meciul de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Universitatea Craiova și Farul Constanța s-a încheiat cu scorul de 1-2. Duelul de pe stadionul „Ion Oblemenco” a contat pentru etapa cu numărul 22 a sezonului de Liga 1, prima din 2024, și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Gică Hagi după Universitatea Craiova – Farul 1-2

După meciul dintre Universitatea Craiova și campioana României, Mihai Stoica a analizat prestația celor două formații. „MM” este de părere că Gică Hagi a obținut un rezultat excelent, având în vedere problemele de lot pe care le-a avut la această partidă. De asemenea, oficialul de la FCSB a vorbit și despre greșelile lui Maldonado, dar este de părere că jucătorului îi trebuie mai mult timp, pentru a se acomoda.

„La distribuţiile văzute e o surpriză mai mare decât Botoşani – CFR (n.r. – 1-0, în Superliga) la ce absenţe a avut Farul. Nu ştiu cum face Hagi la Farul, dar face. E de domeniul fantasticului. 

E prematur să discutăm despre Maldonado, pentru că e a jucat în America de Sud. Nu îl poţi eticheta după un singur meci. Ei au jucat foarte riscant. Au jucat cu un singur închizător, cu Mateiu. Creţu joacă tot timpul în faţă. Au jucat foarte sus cu fundaşii. Louis Munteanu se duce în profunzime, ceeace e extrem de important”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Gică Hagi a dat verdictul în privinţa lui Cristi Ganea

„(n.r: L-aţi introdus şi pe Ganea) Când va fi în formă fizică bună, va fi un jucător foarte bun. Ganea joacă 3 poziții, în apărare, la mijloc și în atac. Are poftă, ştim ce poate Ganezu, nu avem emoţii cu el. Se dedică total, un jucător foarte serios, talentat. Un jucător foarte bun. El a venit, era fericit. Vreau ca jucătorii care vin la noi să fie fericiţi, să se simtă bine.

E un meci, nu are rost să mergem mai departe de atât. Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă care ne-a bătut în tur cu 4-0 (n.r.: FCU Craiova). Trebuie să pregătim foarte bine meciul şi sper să facem un meci mare la Constanţa.

(n.r.: despre alţi jucători care să plece de la Farul) Nu ştiu dacă mai pleacă, suntem atenţi la ce e pe piaţă. Poate la mijloc (n.r. să vină cineva). Acest club are o bază, are identitate, o Academie foarte bună. Sperăm să vină să ne ajute. 

Reclamă 4 / 0/3

(n.r: despre transferul lui Aioani) Deocamdată a apărat foarte bine, e cu noi, mă bucur că a făcut un meci mare. A apărat foarte bine”, a spus Gică Hagi la digisport.ro după Universitatea Craiova – Farul 1-2.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și