Închide meniul

Mihai Stoica l-a mustrat în direct pe Thomas Neubert: „Trebuia să-mi ceară mie voie”. Ce l-a scos din sărite pe managerul FCSB

Alex Masgras Publicat: 6 ianuarie 2024, 8:23

Reclamă
Mihai Stoica l-a mustrat în direct pe Thomas Neubert: „Trebuia să-mi ceară mie voie. Ce l-a scos din sărite pe managerul FCSB

Mihai Stoica l-a mustrat în direct pe Thomas Neubert

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica l-a mustrat în direct pe Thomas Neubert. Preparatorul fizic al roş-albaştrilor a acordat recent un interviu în care a vorbit, printre altele, despre Florinel Coman, cel mai important jucător al celor de la FCSB în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neubert este de părere că Florinel Coman putea avea altă traiectorie în cariera sa, dacă viaţa extrasportivă era mai ordonată, el acuzând „un grup de prieteni care îl trăgea în jos”.

Mihai Stoica l-a mustrat în direct pe Thomas Neubert

Declaraţiile lui Thomas Neubert nu i-au prins bine lui Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB. El a anunţat că germanul nu va păţi nimic, dar vrea ca aceste probleme să fie discutate în cadrul clubului, nu la podcasturi:

„Îmi permit să-l contrazic pe Neubert. În primul rând, ar fi trebuit să-mi ceară permisiunea să meargă. Chiar mă miră, un profesionist german ca el ar fi trebui să ştie asta şi să întrebe dacă are permisiunea clubului. Declaraţiile sunt rupte de realitate.

Declarațiile sunt rupte de realitate, poate el nu reține, dar nu are nicio legătură viața extrasportivă cu cea mai mare accidentare a lui, de la Backa Topola. Era într-o formă extraordinară. El ţinea echipa în spate. A venit bezmeticul ăla şi i-a rupt piciorul, deci nu avea treabă cu viaţa extrasportivă. Dacă noi avem probleme de genul ăsta le discutăm între noi, nu la podcasturi. M-a deranjat foarte tare. Nu are legătură cu accidentarea aia foarte dură.

Reclamă

Dacă te duci undeva trebuie să dai și declarații care să fie preluate. El nu vorbește foarte bine românește, eu nu am vorbit niciodată cu el în română.

Nu a avut permisiunea clubului, nu va păți nimic, dar un reproș i se va aduce. Nu are nimeni un statut aparte față de restul oamenilor din club. Dacă vrea cineva să facă un reportaj sau ceva cu un membru din echipă, acesta trebuie să-mi ceară mie voie”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Cât de mult l-a tras în jos viața extrasportivă pe Florinel Coman

Florinel Coman face cel mai bun sezon al carierei. În 19 meciuri din Liga 1 are 9 goluri și 8 pase decisive. Poate pleca încă din această iarnă, dacă i se achită clauza de reziliere de 5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r. Thomas Neubert a declarat că Florinel Coman a pierdut trei ani din carieră din cauza stilului de viață pe care îl are) Da, așa cred și eu. Eu cred că Florinel, dacă nu avea viața pe care o duce acum, ajungea la echipe mari. Dar nu e târziu”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Thomas Neubert a fost cel care a vorbit deschis despre „schimbarea la față” a internaționalului român. În vara anului trecut, Florinel Coman s-a căsătorit cu Ioana Timofeciuc. O lună mai târziu a devenit tată.

„Un jucător cu atât de mare talent și atât de mare potențial… Florinel Coman a pierdut trei ani din carieră. Acum, de șapte-opt luni, este foarte profesionist și în carieră, și în viața extrasportivă. Înainte, Florinel Coman era catastrofal.

Cred că a fost înainte cu un grup de prieteni care-l trăgea în jos. A fost și accidentat, dar de ce a fost accidentat de două-trei ori? Din cauza vieții extrasportive. Acum e perfect”, a spus Thomas Neubert într-un podcast.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și