Închide meniul

Mihai Stoica l-a „taxat” pe Florin Tănase, după FCSB – U Cluj 1-1: „Tot ce a spus nu are niciun sens”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2022, 18:37

Mihai Stoica l-a „taxat pe Florin Tănase, după FCSB – U Cluj 1-1: „Tot ce a spus nu are niciun sens

Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la CFR Cluj

Mihai Stoica, într-un meci la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica l-a taxat pe Florin Tănase, după declaraţiile atacantului de la finalul meciului FCSB – U Cluj, încheiat cu scorul de 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat cu U Cluj, pe Arena Naţională, în prima etapă din noul sezon de Liga 1. După meci, Florin Tănase s-a declarat nemulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie Toni Petrea, fapt ce a dernajat conducerea clubului.

Mihai Stoica l-a „taxat” pe Florin Tănase

MM Stoica nu îi înţelege declaraţiile lui Florin Tănase, după partida cu U Cluj. Managerul general al FCSB îi reproşează căpitanului echipei că a spus lucuri fără sens.

„Nu are nicio noimă ce spune Tănase. Dacă discuția asta era după 10 etape, cu jucători accidentați, înțelegeam. Cum să vorbești de lot la prima etapă? Ce copii avem? A jucat Musi, a jucat Tănasă? Nu are absolut nicio noimă ce spune! Poate să simte orice, dar nu are sens.

O să îi explic mâine că tot ce a spus nu are niciun sens. Nu de asta am făcut noi 1-1 cu U Cluj, că am avea mulți copii în lot. Atât m-a deranjat, că nu are sens. El e un băiat foarte deștept, dar a spus lucruri fără sens”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Reclamă

Totodată, Mihai Stoica este nemulţumit de evoluţia lui Florin Tănase, evidenţiind faptul că fundaşii centrali, Joyskim Dawa şi Denis Haruţ au alergat mai mult decât golgheterul echipei din sezoanele trecute.

„Nu am pasat? De ce nu am pasat, Tase? Nu am pasat că ai ținut mingea, că nu ai alergat. La noi, pe Catapult, în afară de Olaru, care e primul mereu la distanță parcursă, au fost Dawa și Haruț. Asta trebuie să le dea de gândit.

E prima dată în viața mea când văd la o echipă de la noi ca fundașii centrali să fie pe locul 2 și 3 la distanță parcursă”, a mai spus MM Stoica, conform aceleiaşi surse citate anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali și-a făcut praf vedetele după FCSB – U Cluj 1-1

Gigi Becali și-a făcut praf vedetele după FCSB – U Cluj 1-1. Patronul roș-albaștrilor i-a criticat pe căpitanul Florin Tănase, Darius Olaru și pe Octavian Popescu.

”Ce să fac, nu mai ştiu nici eu ce să cred. Nu ştiu, fumurile jucătorilor. Nu ai văzut că Tănase e şi patron, şi antrenor. Joacă tu fotbal! Dacă tu nu joci nimic în prima repriză şi apoi dai vina pe alţii. Nu ai jucat tu!

Nu dau nici 7 euro pe el. Eu dacă vin mâine, nu îţi dau nici 7 euro pe Olaru. Pe Tavi cât vrei? 50 de milioane? Nu îți dau nici 50 de lei. Aici nu e accident, oamenii s-au crezut vedete, sunt vedete. Olaru crede că îl aşteaptă jucătorii pe el. Eu spun de meciul ăsta… Tavi Popescu 5 lei, Olaru 7 lei.

Eu aştept să le iasă fumurile din cap. Olaru crede că e Maradona, stă cu mingea la picior. Bă, oamenii îţi fură mingea. Apoi vai capu, vai genunchiul”, a spus Gigi Becali, citat de Digi Sport.

Florin Tănase, analiză dură după FCSB – U Cluj 1-1

FCSB a remizat cu U Cluj, scor 1-1, în prima etapă din noul sezon al campionatului României. Florin Tănase a făcut o analiză dură la finalul partidei şi nu a iertat pe nimeni. A tras un semnal de alarmă şi conducerii clubului. I-a transmis lui Gigi Becali că mai e nevoie de jucători.

„Un joc modest al nostru, chiar dacă am avut câteva şanse de a înscrie. Trebuia să jucăm mai mult, să pasăm mai mult. Nu am făcut-o şi din cauza asta am făcut acest egal. Ei au jucători cu experienţă. Nu pot să spun că ne-au surprins. Dacă ne surprindeau, ajungeau de mai multe ori la poartă în prima repriză.

Este primul meci, nu putem să spunem din primul meci. Când luăm gol, poate şi noi sus greşim. Ce e deranjant e că nu am jucat, nu am pasat!

Reclamă

Şerban este şi el un copil, nu putem să-i dăm în cap acum. A luat acel cartonaş la început, fiind fundaş nu mai poţi să ai aceleaşi intrări. Acum ne apucăm să criticăm jucătorii?

Emoţiile le trăieşti altfel cu VAR, altfel nu ai cum. Poate am avut şi penalty azi, dar noi trebuia să jucăm mai mult. Cu toate astea, trebuia să jucăm mai mult. Probabil şi lotul pe care îl avem nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: „Lotul, lotul. Că FCSB are cel mai bun lot”. De unde? Avem şi copii, suntem puţini! Dacă vom juca la fel ca în seara asta, nu vom avea nicio şansă (n.r. în Conference League)„, a declarat Florin Tănase la digisport.ro.

Pentru FCSB urmează deplasarea în Georgia, în manşa tur a „dublei” cu FC Saburtalo Tbilisi, în Conference League. Meciul este programat joi, de la ora 19:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. La trei zile distanţă, roş-albaştrii au derby în Giuleşti cu Rapid.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și