Închide meniul

Mihai Stoica, laude pentru Denis Alibec după Farul – FC Argeş 3-0: „E de neoprit. Sistemul lui Hagi este special”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2022, 21:56

Mihai Stoica, laude pentru Denis Alibec după Farul – FC Argeş 3-0: „E de neoprit. Sistemul lui Hagi este special

Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situație la FCSB

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă pentru Denis Alibec, după Farul – FC Argeş 3-0. Atacantul constănţenilor a fost remarcatul serii, în ciuda faptului că nu a înscris în victoria categorică în faţa trupei lui Andrei Prepeliţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul este noul lider al Ligii 1, după succesul cu 3-0 în faţa celor de la FC Argeş. Trupa lui Gică Hagi i-a devansat pe cei de la Rapid, şi s-a instalat în fotoliul de lider. Golurile partidei au fost marcate de Constantin Grameni, Tudor Băluţă şi Gabi Torje.

Mihai Stoica, laude pentru Denis Alibec, după Farul – FC Argeş

Mihai Stoica a analizat jocul celor de la Farul, din partida cu FC Argeş. Managerul FCSB a ajuns la concluzia că Denis Alibec a fost un jucător decisiv pentru formaţia lui Gică Hagi, şi că sistemul folosit de „Rege” îl avantajează.

„Trei victorii fără dubii a obținut Farul. Chiar conduși, la Cluj au câștigat într-o manieră entuziasmantă, pe noi ne-au bătut fără drept de apel, iar astăzi… La Craiova nu îmi explic cum pierdut. Mă întreb unde erau și cu punctele alea.

Alibec a făcut un meci de excepție, e un număr 10. S-a demarcat pe toată lungimea terenului, a avut niște pase geniale pentru colegi. Este genul de jucător care nu poate juca la Kayserispor sau la o echipă oarecare din Turcia, la Atromitos, o echipă oarecare din Grecia. Logic, nu poate juca nici la CFR cu Petrescu. El vrea altceva de la atacanți.

Reclamă

Alibec are nevoie de o zonă de confort. Când e într-o zonă de confort, e de neoprit! Mie mi-a plăcut foarte mult azi, cel mai bun meci al lui! Ideea e că am văzut că Alibec eu jucător care are nevoie de un atacant în fața lui. Sistemul lui Hagi este ceva special”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Gică Hagi, prima reacţie după Farul – FC Argeş 3-0

Gică Hagi a avut prima reacţie după meciul Farul – FC Argeş, scor 3-0, din etapa a 10-a a Ligii 1. Echipa „Regelui” a depăşit-o în clasament pe Rapid şi este noul lider al campioanei României.

„Am jucat bine, eu zic că am pregătit bine meciul. Am început extraordinar, am marcat. Au urmat 20 de minute unde ne-am pierdut puţin. Am marcat 3 goluri, nu am primit gol, e foarte bine. Există potenţial să fie şi mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

Zi cu zi construim lucrurile bine. Avem jucători care erau foarte buni, acum încercăm să îi aducem la nivelul la care erau. Tudor Băluţă a arătat bine, mai are până să ajungă la nivelul la care era. Fotbal ştie foarte mult. El era ‘profesorul’, nu, parcă aşa îmi aduc aminte.

Ne luptăm la play-off, e clar. Va fi o luptă strânsă, o luptă grea. Echipele sunt foarte bune. Am exigenţele mele, pretenţiile mele. În prima repriză am fost supărat pe cei din spate. A doua repriză poziţia jucătorilor nu era aşa de bine. Ofensiv ştim să jucăm, credem că defensiv o putem face şi mai bine.

Pentru mine e o situaţie bună, nu are rost să ne lăudăm acum. Suntem o echipă bună, există mult talent la noi. Rămâne doar să îi pun la punct din punct de vedere fizic. Sperăm că în scurt timp o să fie totul foarte bine. Eu trebuie să am o echipă care să câştige. Totul la stadion când vii trebuie să fie safe (n.r. despre incidentele de la meciul FC U Craiova 1948 – Rapid), jucătorii şi echipele trebuie să se simtă safe. Să fie siguri de ei”, a declarat Gică Hagi, după Farul – FC Argeş 3-0, la digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și